Hur att hitta värdet av en lastbil?

Att hitta värdet av en lastbil eller någon annan typ av fordon utförs enkelt via online resurser. Men kontrollera dina lokala listor - på nätet, i tidningen klassificeras avsnitt eller via återförsäljare - är ett bra sätt att ganska prissätta en lastbil. En grundlig utredning säkerställer också lastbilens priset konkurrenskraftigt passar försäljningsutvecklingen i ditt område. Instruktioner
1

Slå upp den blå boken värdet av din lastbil genom Kelley Blue Book hemsida. (Det finns en länk i Referenser nedan.) Detta är den mest vanliga prissättning och används av många återförsäljare och de flesta i bilindustrin. Webbplatsen kommer att gå igenom ett antal steg och frågor, såsom året, märke och modell, samt några nya funktioner och slitage lastbilen kan ha. När du svarar på frågorna korrekt, kommer webbplatsen att erbjuda dig den blå boken värde, vilket är ett bra bastal att starta din prissättning med.
2

Leta i den sekretessbelagda delen av din lokala tidning och vecka klassade papper för begagnade lastbilar som liknar dina. Jämför dessa priser till ditt försäljningspris. Se om individer säljer sina lastbilar under eller över Blue Book värde.
3

Sök på nätet för prisjämförelser. I en sökmotor, sök efter "truck försäljning", inklusive märke, modell och år av ditt fordon. Dessa priser kommer att ge dig en uppfattning om vad liknande bilar säljer för nationellt.
4

Ring din lokala auto återförsäljare och fråga vad andrahandsvärde skulle vara på din lastbil. Även om detta är alltid lägre än vad du skulle sälja den för på egen hand, är det bra att veta. Om du har svårt att sälja din bil, kan detta vara det bästa alternativet - så länge du är i marknaden för en annan bil Addera
. .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140697.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.