Typer av Utility Sängar för lastbilar

Det var inte förrän de senaste decennierna som anpassade lastbil utility sängar blev lätt tillgängliga genom en rad av tillverkare. Du kan snabbt söka på Internet efter den exakta typen av anpassade verktyg säng som passar dina behov. Oavsett om du är i branschen för att klippa gräsmattor för en levande eller dragande skrot till skroten, det finns en färdig att installera flaket gjorde precis för dig. Stake Bed

En av den äldsta typen av verktyg säng gjord av lastbilar är insatsen sängen. Det är helt enkelt en platt säng monterad på chassit, och sidorna och baksidan är omslutna av träpålar till om hytt höjd. Insats bäddar kan användas för en mängd olika tillämpningar, inklusive företag gräsmatta underhåll dragande gräsklippare och gräs och garneringar träd. Insatsen Sängen är också praktiskt för skräp mannen som rutinmässigt transporterar gamla däck till återvinningscentralen.
Sidoförvaring Utility Beds

Side Storage Utility sängar används av mekaniker , och denna typ av sängen har flera låsbara fack på varje sida som är lätt åtkomliga från sidan av lastbilen. Detta lämnar fortfarande gott om utrymme inuti flaket, bakom hytten för att bära luftkompressorer, svetsmaskiner och större verktyg. Sidan lagring inslag i denna säng och sin stora volym av lagringsutrymme beräknar till vikt, så denna typ av säng är vanligtvis monterad på en heavy duty-chassi, vanligtvis en 1 chasiss ton eller mer.

Veterinär Bed

skillnad från de flesta läkare för människor, veterinärer fortfarande rutinmässigt göra hembesök för behandling av stora djur. För att försäkra att de har alla de instrument som de kan behöva, var en särskild nytta säng utvecklats just för deras behov, och det inkluderar glida ut fack och låsbara lock för att säkra nålar och droger. Addera Hovslagare Truck Sängar

Häst shoers måste bära tung specialitet utrustning, och det finns verktyg sängar gjorda just för dem. Hovslagare nästan alltid åka till sina kunder, så att de måste ha en omfattande inventering och skor häst och naglar. Om hovslagare gör "heta skoning," en skräddarsydd passform där skon värms med en smedja och formas till hästens fot, måste han ha sin smedja på sin lastbil. En hovslagare lastbil bär sådana tunga laster att många är monterade på en tons lastbilar med dubbla bakhjul för extra stöd.
Dump Sängar

Landscapers som befinner sig rutinmässigt dragande överskott smuts till deponier hitta en dump säng en tid och pengar sparare. Antingen drivs elektriskt eller med hydraulik, dessa sängar stiga upp i fronten, precis bakom hytten, vilket gör att oönskade last att lätt glida ut och på marken. Dumpning lasten med en dump säng kan åstadkommas på några sekunder, kontra lossning för hand vilket kan ta timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140682.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.