Hur att dra en storbilds-TV i en pickup

Att ha en pickup har sina fördelar, och när du väljer att spendera lite pengar på en storbilds-TV, med en lastbil är det enklaste sättet att få det hem utan att behöva betala leveranskostnader. Att göra detta på rätt sätt innebär att föra massor av extra utrustning, så kommer du inte att skada bilen eller på TV i processen. Fylla på TV kan ta allt mellan 15 och 30 minuter beroende på dess storlek. Saker du behöver
Packning filtar
Assistent Review spärrkonsol spännband
Visa fler instruktioner
1

Placera en packning filt över kanten på flaket så att den rullar över sömmen mellan förarhytten och sängen. Kontrollera att filten viks upp för att vara ungefär bredden på TV: n så att det finns massor av stoppning på den bakre väggen. Upprepa denna process på golvet av pickup, mitt i centrum. TV: n kommer att gå mot den bakre väggen och i mitten av sängen.
2

Placera TV i en förpackning filt och lyft upp den i sängen med hjälp av en assistent. Tryck på TV mot den bakre väggen av sängen i mitten.
3

Wrap ett spärrkonsol tie-down bandet från baksidan av sängen, runt sidan av TV, till krok på den andra sidan så att tie-down-bandet är ungefär parallellt med marken. Om du har tillräckligt filtar, placera en del mellan TV och spärriktningen remmen. Sedan dra åt remmen tills den är fast men inte så hårt att du skada TV. Detta kommer att hålla TV mot sängen väggen.
4

Wrap en ratcheting tie-down bandet från botten av sängen, ovanpå TV, ner till den andra sidan. Placera en packning filt över toppen på TV för extra skydd. Gör detta med ytterligare en rem också, avstånd två av dem över bredden på TV. Dra ner dem tills de är fast men inte så hårt att du skada TV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140679.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.