Hur tar jag en Canopy Off av en pickup

En lastbil kapell , kan locket , topper eller skal lägga mångsidighet och säkerhet till din pickup truck , vilket ger dig en gigantisk trunk att förvara verktyg , reservdelar och andra varor . Om du någonsin behöver bära en större objekt eller bara vill ta bort topper , kan du göra det själv med hjälp av några enkla handverktyg och hjälp av några vänner . Det här jobbet skulle ta ca 30 minuter att göra rätt och innebär tunga lyft . Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Avbitare
1 till 3 människor att hjälpa
Visa fler instruktioner
1

Öppna bakluckan och krypa in i flaket . Det finns C - formade klämmor längs omkretsen av sängens som håller fast canopy till sängen . Unbolt varje av dessa klämmor med 3/8-tums Ratchet och uttag .
2

Leta ledningarna för det tredje bromsljuset på trädkronorna . Skär de två kablarna som leder till ljuset med avbitare . Addera 3

Lägg ut en assistent i varje hörn av skalet för hissen . Du vill till rymden dem så jämnt som möjligt . Skärmtak kan verka lätt , men de är tunga .
4

Lyft huven bort av lastbilen med benen och inte ryggen för att stödja skalet . Ställ huven åt sidan , bort från fordonet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140669.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.