Typer av kedjor Truck Snow

Lastbilschaufförer kommer över en isig väg ofta tycker att det blir svårt att accelerera och bromsa beror på minskad dragkraft som orsakas av isen. Således säkerhetsexperter producerade kedjan lastbil snön för att minska dessa risker. Dessa kedjor kommer i en mängd olika typer. Kabel Snökedjor

Kabel slirskydd ger större dragkraft för din lastbil. Dessa kedjor hålla kontakt med vägen vid alla tillfällen genom att ha åtminstone någon del av kedjan alltid vidröra marken. Tillverkarna gör denna kedja genom att ha en stark "flygplan kabel" täckt med rullar kolstål. Kedjan kanter är vassa och gnager i marken och snö, vilket ger bättre grepp. Kabel slirskydd för lastbilar har tåligare kabel och större rullar än kabelsläpkedjor däck för bilar.
Diamanten mönstrar Snökedjor

Liksom andra slirskydd "diamanten mönstrar slirskydd "Tillhandahållande av vanliga däck ökad dragkraft och acceleration men också gör installationen enkel. Dessa kedjor har krokar som låser sig själva och fälgar gjorda av härdat stål för att tillåta någon att installera kedjan att göra detta utan att behöva göra det från insidan av däcket.
XG-12

XG-12 slirskydd ger enklare installation mekanismer för personer som söker för att sätta en kedja på deras lastbilens däck. De XG-12 designers gjorde kedjorna med färgkodade "Montera punkter" för att göra det lättare för montering. Förpackningen för med sig handskar, en knästående matta och instruktioner för montering samt "reservdelar. Också en patenterad externt snabblåssystem tillåter kedjan att tas bort med bara en hand och en inplastad kabel medföljer för att montera kedjan på bilen utan att flytta det.
Quik Grip

Quik grepp kedjor på en lastbil ger mer än dubbelt dragkraft behövs för att starta lastbil och en bromssträcka som är nästan en tredjedel mindre än däck som inte har kedjor. Formgivarna avsett att denna typ av truck snökedjor för att vara en som är bättre lämpad för att starta och stoppa än den genomsnittliga lastbilen kedjan.

Sur Grip snökedjor ger lättare lastbilar mer skydd och grepp. De ger lätta lastbilar mycket mer hållbart "tvärbalkar" och större rullar för en längre livslängd. Konstruktörerna av Sur Grip tog hänsyn till faktum att lättare lastbilar har en längre livslängd under vilken de bär laster och är benägna till mer aggressiva förare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140610.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.