Hur man installerar en elektrisk vinsch på en Tilt Bed Trailer

Trailers är bekvämt att ha, men om du försöker att få något lastas på en trailer som inte körs, med en elektrisk vinsch kan göra saker och ting lättare. För detta projekt är trailern en metall golv tilt trailer med ett batteri monterat i verktygslådan, men denna process är liknande för andra typer av släpvagnar samt. Saker du behöver
Drill och metall borr
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Måttband
Märkpenna
1 1/2-tums gummigenomföringen

Visa mer instruktioner
1

Mät slutet av trailern från sida till sida för att hitta mittpunkten. Markera denna punkt med märkpenna. Gör detta mot den tunga änden av släpvagnen, som du vill att vinschen att vara så långt fram monterad som möjligt.
2

Mät bredden på vinschen med måttband och markera mittpunkten med den permanent märkpenna. Detta kommer att hjälpa dig att centrera vinschen på släpet, vilket ger dig en mer exakt pull.
3

Borra monteringshål för vinschen baserat på mittpunkten för släpet och vinscha med borrmaskin och borr.
4

Bolt vinschen till släpvagnen med 3/8-tums Ratchet och uttag, samt hårdvara för vinschen.
5 < p> Borra ett hål i verktygslådan för att köra den elektriska ledningar för vinschen igenom. Placera gummigenomföringen runt detta hål så att ledningarna inte kommer att få skära av någon ren metall.
6

Kör de elektriska anslutningarna för vinschen genom hålet i verktygslådan. Sedan koppla den röda kabeln i den positiva polen på batteriet och den svarta kabeln till den negativa. Varje tråd har en ring terminal på slutet och kan träs på den marina stilen terminalerna med en vingmutter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140587.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.