Typer av Bed Liners för pick-up lastbilar

Dagens pickup lastbilar är ofta uppmanas att vara både arbetshäst och visa bilen. De hala en mängd olika material, inklusive landskapsarkitektur leveranser, sportutrustning, byggmaterial, motorcyklar och möbler för att nämna några. Liners är oftast valet för åkare som vill använda truckens säng, men behåller en ren lastbil bilder. Det finns positiva och negativa till alla typer av foder, samt ägare bör välja det bästa valet för dem. Drop-in Liners

drop-in-typ var den första liners på marknaden när förmågan att pre-form liners blev kostnadseffektiv. Många pickup ägarna var snabba att börja använda dem för att skydda sina lastbil sängar från bucklor eller repor orsakade av vassa eller tunga föremål. Dessa liners repa sängar själva, dock, och i många fall fukt fastnar under fodret och sängen, så att rost bildas. Denna typ av liner är gjord av hård plast, så det finns lite eller ingen kudde för känsligare last. Addera Spray-on Liners

Spray-on var nästa på marknaden, bevisade och lika populär som drop-in liners. Spray-on liners har en halkfri yta som hjälper poster kvar under körning samtidigt skydda flaket själv. Också, på grund av den direkt bindning till metallytan av sängen, minskar kraftigt risken för rost. Nackdelarna är bland annat att det är permanent och kan inte tas bort, de flesta kräver en professionell att tillämpa liner, som tar många timmar att tillämpa och bota, och liners ibland vädret dåligt från elementen.

Bed Mats

Bed mattor är det senaste tillskottet till marknaden och tar de bästa egenskaperna hos de två andra typerna. Slitstarkt gummi mattor anpassade monteras på en lastbil säng skyddar mot bucklor, repor och spill samtidigt utnyttjar en stötdämpande halkfri yta för att undvika belastning skift och skador på mer känsliga objekt. De upphöjda knopparna nedanför mattan utformad för att minska fukt och rost är fortfarande inte helt effektiva, och med tiden förändringar i temperatur kan göra mattorna spröd nära kanterna.
Lastbil Återförsäljning

Förare ser ofta till foder för att försäkra sin investering genom att skydda sängen och samlade andrahandsvärde. Detta är inte alltid fallet eftersom drop-in liners repa sängen färgen under ibland kräver ommålning. Spray-on liners försämra eller väder med tiden, så handeln i värden påverkas av återförsäljarna behöver ansöka på nytt en ny kappa eller lägga till en annan liner helt. Bed mattor klarar sig bättre, men fortfarande kan skada sängen nedanför och kraft renovering.
Slutsats

Pickup ägare kräver mer av sina lastbilar än någonsin tidigare, och behovet för god kvalitet flaket skydd är viktigt. Av de tre alternativen som finns, alla tre har fördelar jämfört med de andra, men alla kommer att svika ägarna förväntar 100% skydd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140559.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.