Nissan Vs. Toyota Trucks

Nissan Titan och Toyota Tundra pickup lastbilar kan vara japanska importen, men de är två väldigt olika bilar. Titan var inte tänkt som konkurrens mot USA-tillverkade bilar, medan Tundra förhoppningar att göra inbrytningar i pickup marknadsandel. Den Tundra erbjuder mer flexibilitet och alternativ, men om du söker blixten, kanske Titan vara svaret. Titan Specifikationer

Titan drivs av en 5,6-liters V-8 motor som genererar 317 hästkrafter och 385 £-fötter vridmoment. Gas körsträcka är betyget 14 mpg i staden och 18 på highway.The Titan kommer i två axelavstånd: kort (139,8 inches) och långa (159,4 inches). Den 7-fot lång säng version av Titan bär en 37-liters bensintank, enligt automotive.com.
Tundra Specifikationer

Tundra kan utrustas med tre motorer: den 236-hk 4-liters V-6 genererar £ 255-fötter vridmoment, den 276-hk 4,7-liters V-8 med 313 £-fötter vridmoment, och 381-hk 5,7-liters V-8 svingar £ 401-fötter vridmoment. Den regelbundna hytten Hjulbasen är 126,8 inches, besättningen hytten får en 145,7-tums hjulbas, och dubbelhytt 164,6 inches. Den rymmer en 26,4-liters bensintank och får 15 mpg i staden och 19 på motorvägen, enligt edmunds.com.
Titan Utseende

Titan har kritiserats för dess tungt kromad näsa som är långt flashier än någon annan japansk-eller USA-tillverkade lastbilar på marknaden. Men resten av kroppen ser mindre omfattande än Chevrolet Silverado och Ford F-150. Men Titans främre änden har en biffiga, aggressivt utseende som tilltalar köparna, enligt carconnection.com.
Tundra Utseende

Tundra erbjuds som en vanlig cab , en dubbel hytt och CrewMax, en extra stor manskapshytt modell. Exteriören är betydligt mer konservativ i utseende än Titan, men det kommer i fler utföranden att välja mellan. Dess främre ände är maskulin med en stor kropp-color främre stötfångare och utbuktande fendrar, enligt edmunds.com. Addera Titan Funktioner

Nissan lastbil erbjuds i fyra utföranden: XE, SE, Pro-4X och lyx LE. Funktioner inkluderar en off-road-paketet, antispinn, taklucka, läder split elmanövrerade stolar bänk eller läder utsedd uppvärmd kaptenens stolar med konsoll, låsbar förvaringsbox, navigationssystem och en bakre sonar varningssystem. Ett flexibelt bränslesystem också är ett alternativ, enligt automotive.com.
Tundra Funktioner

kanske Tundra s viktigaste alternativet är bolt-on kompressor kit som finns för 5,7-liters V-8 för att öka produktionen till 504 hästkrafter och 550 £-fötter vridmoment. Tundra har också en tillgänglig startspärr, ett stöldskydd, tilt ratt, en differentialbroms, transmission oljekylaren och CD-spelare, enligt edmunds.com och automotive.com.

Bottom Line

Titan kommer inte med en vanlig hytt och har en motor alternativ. Tundra s cab stilar varierar, tillsammans med tre motoralternativ och kompressor kit. Båda har rymliga interiörer och utmärkta dragkapacitet, enligt edmunds.com. Titan kan slå 0 Till 60 mph på 6,7 sekunder. Den kompressormatade Tundra kan klocka 0 till 60 4,4 sekunder. Utgångspriset för Tundra med 2009 är $ 22.490, medan Titan börjar på $ 26,150.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140537.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.