Hur vet jag om en lastbil följde med Keyless Entry

Om en truck har makt dörrlås , kan det ha ett nyckellöst system för inresa . Men att ha makt dörrlås är inte absolut bevis . Om en lastbil kommer med en keyless inresa nyckelbricka , det är positivt bevis den har keyless inresa . Om du har en lastbil , men ingen nyckelbricka , skulle det ändå ha antingen en fabriksinstallerad eller en eftermarknad nyckellösa låssystemet . Det finns ett enkelt test du kan köra för att ta reda på . Egentligen är detta "test " en vanlig metod för att programmera nyckelbrickan . Saker du behöver
Startnyckel
sändare
Visa fler instruktioner
1

Ta ut tändningsnyckeln och klättra in i förarsätet på lastbilen . Se till att alla dörrar och fönster är stängda . Tryck på knappen Power Lock för att låsa dörrarna för att ta reda på om bilen har keyless inresa .
2

Sätt trucken nyckeln i tändningslåset hela vägen , sedan dra ut det helt tillbaka ut . Upprepa denna åtgärd fem gånger . Du måste sätta /dra ut nyckeln minst sex gånger inom 10 sekunder för det här testet för att fungera . Varningsblinkersen ska blinka om det finns ett keyless inresa , och , om du gjorde detta steg ordentligt .
3

Sätt trucken nyckeln i tändningen igen . Vrid nyckeln till " tillbehör " läge . Tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen sändaren . Varningsblinkersen på lastbilen ska blinka i svar om den har ett nyckellöst system för inresa .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140524.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.