Individuell Truckar Certifiering

Certifiering för att driva en gaffeltruck varierar från jobb till jobb. Förare måste få skolsittning utbildning och övervakas köra på de typer av truckar som de kommer att köra i de typer av miljöer som de kommer att köra dem in.The Occupational Safety and Health Administration (OSHA) inte fastställa minimikrav tidskrav för certifiering utbildning, inte heller beskriva det en frekvens krav på repetitionsutbildning. Classroom Training

OSHA kräver att vissa gaffeltruck certifieringsutbildning vara klassrum-typ utbildning. Information som krävs innehåller specifikationer för de fordon förarna kommer att verka, samt säkerhetsföreskrifter för gaffeltruckar och bilagor gaffeltruckar inom de miljöer där operatörerna kommer att köra dem. Klassrummet utbildning kan innefatta muntliga eller skriftliga prov, eller båda.
P Det finns inget minimikrav för klassrum timmar. Addera förarutbildning

Att vara certifierad att köra en gaffeltruck, måste en individ övervakas under körning vilken typ av lastbil han eller hon kommer att bli ombedd att köra på jobbet, i miljön han eller hon kommer att köra i, inklusive de olika typer av terräng, gångbredder om i ett lager och med samma närliggande fotgängare och fordonstrafik.

Den tid en förare övervakas bestäms av hans eller hennes arbetsgivare eller tränare.
Forklift Certifiering

En arbetsgivare måste hålla en skriftlig form för att visa att en förare är ordentligt utbildade för att driva en gaffeltruck. Medan OSHA inte har ett standardformulär, skall intyget innehålla namnet på drivrutinen, namnet på tränaren och datumet för certifieringen och eventuell fortbildning.

Dessa former måste hållas i handen i händelse av en OSHA revision, och varje revisor är kompetent att frågesport certifierade operatörer på skolsittning material deras utbildning skulle ha innehållit.
repetitionsutbildning

OSHA kräver att periodisk repetitionsutbildning lämnas till truckförare. Frekvensen och varaktigheten av fortbildning är upp till förarens arbetsgivare eller övervakar tränare, och datum för utbildningen är att noteras på varje förares certifiering.

Eftersom operatörerna i allmänhet kommer att ha kört regelbundet, detta repetitionsutbildning typiskt består av klassrum-stil säkerhetsgranskningar för utrustningen förarna arbetar med.
Undantag

OSHA: s gaffeltruck utbildningskrav gäller gaffeltruckar, i de flesta fall. Det enda undantaget för truckar är när de används på gårdarna. Detta undantag gäller normalt för klass VI (dragtruck) truckar och några klass VII (terräng) truckar.

Klass VIII truckar, som är manuellt manövrerade går bakom pall domkrafter, är också undantagna från motordrivna lastbilen utbildning krav, men anställda måste utbildas för att vara säker på att de kan driva pall domkrafter för arbetsgivaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140400.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.