Truckar certifieringskrav

Den Occupational Safety and Health Administration (OSHA) ger företag och handledare lite spelrum för att avgöra vad som är lämpligt i form av gaffeltruck utbildning. Även utbildning för gaffeltruck certifiering måste innehålla klassrummet och körning utbildning, det finns ingen minimitid krav på certifiering. Medan repetitionsutbildning krävs, betyder OSHA inte sätta strikta riktlinjer för hur ofta gaffeltruck utbildning måste uppdateras. Classroom Training

OSHA kräver att vissa gaffeltruck certifiering utbildningen förläggs i ett klassrum. Denna utbildning bör innehålla en översikt av gaffeltruck modell eller modeller föraren kommer vara verksamma på arbetsplatsen. Muntliga eller skriftliga prov behövs. Säkerhetsrutiner, inklusive OSHA föreskrifter för truckar, bör också vara en del av utbildningen. Det finns inget minsta antal timmar som anges i träning.
Förarutbildning

under handledning, måste föraren tillbringar tid driva den typ av gaffeltruck i den miljö de kommer att köra . Det finns inget minsta tidskrav, men utbildningen kan omfatta flera typer av lastbilar med varierande bilagor om olika typer av terräng och med en mängd närliggande fotgängare och fordonstrafik.
Forklift Certification

När en handledare avgör en operatör har fått tillräcklig klassrum och förarutbildning, kan hon ge operatören certifiering. Certifieringar är i skriftlig form och skall arkiveras av arbetsgivaren.
Repetitionsutbildning

OSHA kräver regelbunden repetitionsutbildning, men specificerar inte hur ofta repetitionsutbildning för gaffeltruck certifiering ska ske.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140393.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.