Problem med Dodge Ram 1500

Dodge Ram 1500 är en stark och kraftfull maskin byggd för att hantera stora laster och tuffa terräng. Men även de största och bästa faller ibland, och Ram lastbilen är inte annorlunda. Ram har sina problem genom åren, kräver många återkallelser för att korrigera allt från överföring problem till spegel och säkerhetsbältet buggar. Säkerhetsbälte

2006 Dodge Ram hämtades med den federala regeringen för ett problem med säkerhetsbälten. Olika Ram lastbilar inte uppfylla den förordningar säkerhetsbälten som orsakade det främre passagerarsätet note säkerhetsbälte kunna olika barnstolar. Detta problem ökar risken för skador på barn i dessa säten i händelse av en krasch. Återförsäljare korrigerade detta problem genom att ersätta den främre remmen passagerarsätet. Ägarna bör ringa Dodge partnerföretag, Daimler Chrysler på 1-800-853-1403 för att se om de fortfarande uppfyller kraven för reparation.
Transmission

2004 Dodge Ram 1500 upplevde ett problem i bilens transmission.The lastbilens överföra ärendet till sändningen hade fästen som eventuellt inte var ordentligt åtdragna. Överföringen adapter eller överlåtelse fall kan orsaka höljet att spricka och läcka transmissionsolja. Fortsatt drift av trucken kan orsaka skador på bränslet systemet och därefter den läcker bränsle. Ett bränsleläckage nära en antändningskälla kan orsaka brand. Dessutom kan förlora transmissionsolja orsaka överföring för att låsa upp när föraren är på väg. Lösningen på detta problem är att ordentligt åtdragningen. Ring Chrysler på 800-992-1997 för mer information.
Backspegel

2002 Dodge Ram 1500 hade en återkallelse på de yttre enheterna spegelhölje som finns både på förarsidan och passagerarsidan i bilen. Några Ram lastbilar hade sina lossade speglar eftersom systemet skulle misslyckas eftersom spärr, eller fånga, om systemet inte fungerar. Detta kan resultera i brist på visioner till en förarens bakifrån och kan orsaka en olycka när du flyttar körfält eller svarvning. Återförsäljare använder ett kit spegel spärr för att åtgärda problemet. Ring 800-853-1403 för mer information om din begagnade Dodge Ram har detta problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140392.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.