Definition av gaffeltruck Klasser

Gaffeltruckar, även kallad gaffeltruckar, har en mängd vardagliga användningsområden, från att industriella laster, att lagerhålla hyllorna hos lågprisbutiker klubb, för att göra det enklare att leverera massor av levererade varor. Industrial Truck Association (ITA) bryter gaffeltruckar ner i åtta primära klasser baserade på motor eller motortyp, typ av begagnade däck, och hur fordonet styrs eller manipuleras. Elmotor Gaffeltruckar Till Salu

Klass I gaffeltruckar är standard elmotor truckar. Dessa inkluderar de tre hjul, sit-down truckar du kan se rörliga lastpallar av kompost i ett hem varor butik. Operatören står antingen eller sitter på trucken.

Klass II truckar är smalgångstruck elmotor gaffeltruckar. Dessa inkluderar Sidoladdad lastbilar och truckar med svängande master som kräver mindre utrymme att arbeta.

Klass III gaffeltruckar är elmotor lyftvagnar. En operatör står antingen på baksidan av lastbilen, eller går bakom fordonet.
Förbränningsmotor Gaffeltruckar

klass IV gaffeltruckar har förbränningsmotorer, ungefär som en personbil du kan köpa utanför partiet. De har fast eller kudde, däck, och ofta motverkas, vilket innebär den bakre delen av lastbilen viktas för att motverka vikten av lasten som lyfts.

Klass V gaffeltruckar också ha förbränningsmotorer och är också typiskt uppvägs. De skiljer sig från klass IV gaffeltruckar genom att de har pneumatisk eller radialdäck.
Traktorer Till Salu

klass VI gaffeltruckar bogserar traktor gaffeltruckar. De kan ha antingen elmotorn eller förbränningsmotorer. Klass VI gaffeltruckar är sit-down traktorer som kan dra laster över 1000 pounds, förutom att kunna lyfta laster. OSHA-kraven gäller inte dessa truckar om de används på en gård.
Rough Terrain Vehicles

klass VII gaffeltruckar är terrängtruckar. De används ofta i skogsavverkning, jordbruk och konstruktion, där marken är oftast ojämna och främmande föremål är ofta närvarande. De har vanligen förbränningsmotorer och pneumatiska däck. Operatören sitter på dessa lastbilar.
Manuella Lift Trucks

Klass VIII gaffeltruckar är gaffelvagnar gaffeltruckar, inklusive personal och bärare börda. Operatören drar antingen eller driver fordonet, och gafflarna, som är hydrauliskt höjs eller sänks, vanligen har en låg höjd maximalt lyft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140373.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.