Hur fixar rostiga karossdelar på en 1981 Chevy Blazer

Bilar och lastbilar får rost av flera skäl , oftast från vatten eller fukt . Även rost på karosseridelar kan vara en nagel i ögat , det är en viktigare orsak till att ta bort rost . Den rost på karosseridelar kan spridas och förvärras , vilket leder till rost hål som kan försämra den strukturella integriteten av fordonet. Vid den tidpunkten dörrpanelerna behöver bytas . Ta bort rost yta kropp på din Blazer bör vara en del av regelbundet underhåll och kan utföras enkelt utan specialverktyg . Saker du behöver
Stålborste
citronsaft
Borax
Skrubber pad
Naval Jelly
Pappershandduk
Arbete handskar
Visa fler instruktioner < br >
1

Skrapa bort ytan rost med en stålborste .
2

Skapa en pasta med en blandning av en del citronsaft och två delar borax . Använd en pappershandduk för att tillämpa av massa på rost på lastbilen. Vänta 30 minuter och skrubba bort rosten med en skrubbning pad . Rengör dörrpaneler med fuktad pappershanddukar .
3

Sätt på arbetshandskar . Applicera naval gelé med användning av en pappershandduk. Låt naval gelé sitta på rost i 10 minuter . Torka bort rost på panelen med en fuktig pappershandduk . Naval gelé är mycket effektiva för att avlägsna rost eftersom det innehåller fosforsyra. Den kan köpas från en järnaffär .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140348.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.