Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man fixar en slapp Markis

Pull-out markiser medföljer många fritidsfordon. De markiser är utformade för att ge skugga nära RV när fordonet är parkerat. Med tiden kommer de flesta markiser börjar sag på grund av ålder och vikten av vatten på markisen. Du kan fixa de flesta hängande markiser genom att justera skruvarna där markisen fäster på fästet. Men om du har förlängt förtältet så mycket som möjligt och tyget fortfarande bottnar, kan du behöva köpa en stabilisator för förtältet för att hålla den från hängande. Saker du behöver
Hex Ratchet skruv
ställa
1/2-tums PVC-rör
Handsaw
två PVC T lederna
Fyra PVC armbågen lederna
Show Mer Instruktioner
Skärpning Markis
1

Dra markis från rullen med båda händerna. Har en vän att hålla förtältet tätt.
2

Mata en insexskruv men sidokanter förtältet. Vrid skruven i fästet med en spärr så att markisen sitter ordentligt på plats.
3

Skruva den andra sidan av tältet på plats med hjälp av en andra insexskruven. När tyget börjar sag igen, förlänga tyget ut en extra 1 eller 2 inches en tid att hålla det tätt. Addera tillsats av en stabilisator
4

Skär en längd av PVC-rör något mindre än bredden av markisen. Skär fyra PVC sektioner, vardera ca 5 inches lång.
5

Anslut de två T lederna till slutet av den långa PVC-avsnittet. Anslut armbågsleder till endera sidan av T-fogar. Anslut de små benen till i slutet av varje armbågsleden. Placera benen så att de pekar nedåt.
6

Montera stabilisatorn mellan de två delarna av förtältet. Detta kommer att lägga till stöd och en vinkel på förtältet så att vattnet kan rinna av utan att förvränga förtältet. Stabilisatorn förhindrar även markisen från fladdrande i vinden.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117334.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.