Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Vad är det bästa sättet att koppla upp en Avlopp Drain till en RV permanent?

Utrustad med handfat, toaletter och duschar, många husvagnar ge alla bekvämligheter i ett hem. Innesluten i stora spillvattentank, är RV avloppsvatten brukar tömmas i ett avlopp avlopp med en böjlig plastslang. Men när installationsprogrammet för utökad bor i en Camping eller RV park, kan hålla Tankdräneringen vara ansluten till ett avlopp avlopp, denna procedur sparar besväret att fästa, ta bort och rengöra slangen varje gång tanken töms. Saker du behöver
RV avlopp slangadapter Billiga 3 tums diameter PVC-rör
Måttband
Bågfil
200 grit sandpapper
4 tum lång 3 tums diameter gummislang Sida 2 3 tums slangklämmor
Skruvmejsel
Diskmedel
2 3 tums PVC rörböjar
fin kvalitet stålull
Duk
PVC rör cement primer
PVC rör cement
PVC röret hängare
Visa fler instruktioner
1

Twist en adapter avlopp slangen på RV tank avlopp med händerna.
2

Skär ett vertikalt snitt av avloppsrör. Ta en mätning mellan den nedre änden av avloppet slangadapter och marken och subtrahera 2 inches. Skär ett snitt på 3 tums diameter PVC rör lika med mätningen, minus 2 inches, med en bågfil. Till exempel, om avståndet från marken till botten av adaptern är 2 meter, kapa röret till en längd av en fot 10 inches. Rengör skägg från de avskurna ändarna av röret med 200 sandpapper.
3

Bifoga en 4 tum lång sektion av 3 tums diameter gummislang till slutet av avloppsnätet slangadaptern med en slangklämman, dra åt slangklämman på plats med en skruvmejsel. Gnid några droppar diskmedel på en ände av den vertikala sektionen av rör och arbeta in röret i den nedre änden av gummislangen fäst till avloppet drain adaptern. Montera en 3 tums diameter PVC armbågen till botten av den vertikala sektionen av rör,. Gör inte limma armbågen till röret
4

Skär ett 6 tums avsnitt av PVC-rör med bågfil. Rengör ändarna av röret med 200 grit sandpapper. Scuff ena änden av 6 tum sektionen av rör och insidan av en 3 tums diameter PVC armbågen med en bit av fin kvalitet stålull. Torka scuffed ytorna rena med en torr trasa.
5

Ansök PVC rör cement primer och PVC rör cement, enligt produktens riktningar, till de scuffed områden på ena änden av armbågen och ena änden av den 6 tums rör. Tryck 6 tums pipa och armbåge tillsammans. Vrid röret ett kvarts varv för att fördela cement jämnt runt kontaktytorna röret och armbågen. Placera 6 tums avsnitt av röret i avloppet avloppsöppningen.
6

Skär en horisontell sektion av avloppsrör. Mät avståndet mellan bottnarna av två kragar på de öppna ändarna av PVC rörböjar, med måttbandet, klippa en del av röret för att passa mellan armbågarna med bågfil. Testa passa den horisontella sektionen av röret i armbågarna. Avlägsna röret från armbågarna och vidta de smärre justeringar i längden av röret med bågfil, om det behövs.
7

Rengör ändarna av den horisontella rördelen med 200 sandpapper. Instegsskydd ändarna av röret och insidan av armbågen sektioner med stålull och torka med en trasa. Applicera primer och cement till ändarna av röret och montera röret i armbågarna, vrida röret ett kvarts varv för att sprida cement.
8

Arbeta den vertikala sektionen av rör upp i det avsnitt gummislang fäst slangadaptern så armbågen förbinder de vertikala och horisontella rörsektioner är 2 inches från marken. Säkra gummislang till det vertikala röret med en slangklämma och skruvmejsel. Placera en PVC-rör hängare upp och ner under armbågen förbinder de vertikala och horisontella rörsektioner, för stöd.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117333.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.