Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man fixar en RV Flush-O-Matic toalett

Precis hem, många husvagnar har badrum som innehåller en fullt fungerande toalett. Den Flush-O-Matic är en toalett modell gjord speciellt för husvagnar. Den är mindre och gjorda för att fästa till det lilla utrymmet i en RV badrum. Det kan dock ha samma problem som en hushållstoalett såsom igensättning eller trasiga delar. Även en professionell skulle kunna kallas in för att få reparationen jobbet gjort, det är potentiellt mycket billigare och mindre tidskrävande att få det gjort själv. Saker du behöver
Nock
Reservdelar
Visa fler instruktioner
bort blockeringar
1

Placera gummidelen av kolven i botten av Flush-O-Matic toalett. Den högsta punkten av gummi sugkoppen ska centreras över hålet i skålen i toaletten. Tryck in kolven vertikalt nedåt i skålen i toaletten
2

. Dra ut kolven uppåt med en snabb dragning. Skiljer inte på kolven ur skålen. Den kraft som används för att dra kolven uppåt bör vara starkare än den kraft som trycker ner. Detta kommer att frigöra eventuell blockering genom att flytta den till den bredare övre delen av rörledningen i toaletten. Upprepa upp och ner rörelse för så många gånger som behövs för att häva blockeringen.
3

Ta ut kolven ur toaletten. Placera kolven på sidan på en bit tidningspapper eller trasa för att förhindra att vattnet i toaletten från att förstöra golvet i RV. Genom att trycka på den infällda spaken
4

Flush Flush-O-Matic toalett nedåt med handen och sedan släppa den. Om vattnet flödar fritt ner i hålet i skålen av toaletten, är blockeringen fast. Om vattnet stiger eller ändras inte, upprepa störta processen.
Ersätta delar
5

Undersök Flush-O-Matic toalett för skadade delar. Leta efter slitna eller trasiga gummi i delar såsom flänsen under basen eller bobber i tanken. Kontrollera metalldelar såsom bobber armen eller flush spaken för kurvor eller korrosion. Undersök kroppen av toaletten för dings, bucklor och sprickor som kan läcka.
6

Kontakta en Flush-O-Matic delar återförsäljare per telefon eller på nätet för att beställa delar. Använd Flush-O-Matic modellnummer eller delvis modellnumret för att beställa rätt del. Dessa nummer finns i tanken eller på baksidan av toaletten säte. Del nummer, om de finns för en del, kan hittas på kroppen av den delen.
7

Montera delarna i eller på Flush-O-Matic. Följ instruktionerna i toaletten manual eller delvis manualen som följer med en del att installera delarna. Ta bort gamla och skadade delar innan du installerar nya.
Drain-Rengöring Mixer
8

Häll diskmedel eller en kombination av en fjärdedel låda med bakpulver och vinäger i skål av toaletten. Mängden av antingen behövs lösningen kommer att bero på storleken på din toalett, och svårighetsgraden av täppa.
9

Låt mix som du väljer att använda för att stanna i toaletten. Den tid kommer att bero på svårighetsgraden av täppa och storleken av toaletten. Du kan behöva experimentera eller lägga till fler om det behövs.
10

Spola toaletten genom att trycka på flush spaken nedåt. Om vattnet strömmar nedåt fritt har täppa rensats. Om vattnet stiger eller dess nivå inte ändras, upprepa hela proceduren igen tills täppa frigörs och spolar toaletten ordentligt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117327.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.