Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Nackdelarna med en husbil

Vissa människor kanske tänker på en husbil när du planerar en campingtur. Men vissa människor väljer en husbil när man planerar en cross-country resa. Den fungerar som transport och bostäder för de människor som inte vill spendera pengar på ett hotellrum. Dessutom kan det tyckas spännande att planera en utflykt i en husbil, men en husbil har nackdelar - vare sig hyra eller köpa denna fritidsfordon. Högre bränslekostnader
p Det kostar mer pengar att fylla en husbil än det gör att lägga bränsle i en bil. En husbil är mycket större och tyngre än en bil, så det kräver och använder mer gas att resa till olika destinationer. Även om du inte kan betala för en vistelse i ett hotellrum, kan du sluta använda de besparingar i bränsletanken.
Små stallar

Husbilar är förfogande för att tillgodose små resor för en eller en hel familj på fyra eller fler. Även husbilar finns i olika former och storlekar, du och dina gäster är fortfarande i nära anslutning till varandra, oavsett om husbilen har flera sovrum eller en övre nivå. Badrummen är oftast i trånga utrymmen och allmänna endast har duschar snarare än badkar. Dessutom, kök områden är inte lika stor som en typisk kök i ett hus eller en lägenhet.
Svårt att hitta en plats till park

Även om vissa husbilar är om storleken på en skåpbil eller liten skolbuss, vissa husbilar är så stora som charter bussar eller 18-hjulingar. Större husbilar inte får plats i vanliga parkeringsplatser och några mindre RV parker har inte möjlighet att ta emot stora husbilar. Addera svårt att köra

Du behöver antagligen övningsköra en husbil innan du tar den på motorvägen. Bara för att du kan köra en bil eller en sport utility vehicle betyder inte att du kan hantera en kraftfull motor hem. Till exempel, måste du köra längre in i korsningen innan du gör en högersväng eller du kan oavsiktligt slå ett ljus stolpen. Dessutom måste du placera husbil i vänster körfält lite att framgångsrikt slutföra en högersväng. Detta ger dig tillräckligt med utrymme för den bakre delen av husbilen för att göra hörn.
Komplicerade reparationer

Vanligtvis husbilar är hållbara fritidsfordon. Men dessa fordon är i allmänhet dyra att reparera. Till skillnad reparera en bil, måste du ta din husbil till en anläggning som har en mekaniker som specialiserat sig på fritidsfordon. Denna typ av anläggning är inte lätt tillgänglig som bilverkstäder. Dessutom delarna i en husbil är i allmänhet skrymmande och tyngre än en vanlig bil på vägen. Därför är det dags att reparera en husbil vanligtvis längre än att reparera en bil.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117311.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.