Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Jayco popups Parts List

Jayco är en amerikansk tillverkare av släpvagnar och andra fritidsfordon. Deras 2011 lineupen av popup-trailers inkluderar Jay-serien, Jay-serien Select, Jay-serien Sport och Baja. Dessa vagnar har ett brett utbud av delar som ger både funktionalitet och komfort för att leva på vägen. Kitchen

Jayco popup-vagnar har en akryl diskbänk med en eller två skålar, och en kran. Dessa trailers - utom för Jay-serien Sport som inte har en varmvattenberedare - värmare använder vatten med en kapacitet på sex liter. Alla vagnar har ett bord enhets dinette. Annan utrustning inkluderar en mikrovågsugn, ett rostfritt enhets spis, en kryddhylla, apparater som är propan-klar, ett lysrör ovanför diskbänken och en spis lock med vindavvisare. Trailers använder trevägs, gas eller elektriska kylskåp med en kapacitet på två eller tre kubikfot. Addera Interiör

Jayco popup släpvagn med 12-volts, hög- intensitet belysning och automatisk avstäningsväxlare för innerbelysning. Interiör el ges av 120-volts, jordfelsbrytare och skyddade eluttag. Lådor vägledas av kullager har en 50-lb. kapacitet och sträcka sig helt. Dessa vagnar har en simulerad granit. Skåpen är tillverkade av endräkt körsbär och borstad nickel hårdvara. Den aluminium taket motstår mögel och golvet är helt vinyl. En Baja släpvagn med en sluten badkar och dusch med ett duschdraperi.
Exteriör

Jayco Jay serien popup vagnar har stötdämpare tillverkade av svetsat stål, medan den Baja har en stötfångare tillverkad av stålrör. Alla vagnar har en ram som motstår korrosion. Jay-serien och Jay-serien Sport har sidoväggar exteriör tillverkad av aluminium. Jay-serien Sport och Baja har Lamilux 4000, laminerade glasfiber sidoväggar. Dessa vagnar har sötvatten system med 12-volts efterfrågan pumpar och uppkopplingar som ger tillgång till kommunala vattentäkter. Färskvattentank varierar från 10 liter till 30 liter.
Säkerhet, Kraft och Värme

Jayco serie popup vagnar har säkerhetsutrustning såsom brandsläckare, brandvarnare , propan larm, kol larm kolmonoxid och en utbrytning switch. Dessa vagnar utnyttjar dual-hitch säkerhetskedjorna. Den Baja har en maximal kapacitet främre däck på 1500 kg. Jayco popup modeller använder 12-volts elsystem med 110-volts omvandlare som sträcker sig från 25 ampere till 35 ampere. De trailers har 30-amp strömsladdar. En Jay-serien Select använder en ugn med en kapacitet på 16.000 BTU. Jay-serien Select och Baja är utrustade med dubbla, 20-lbs. propan tankar med vinyllocket.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117310.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.