Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man använder luftkonditioneringsapparater för 2004 29-Foot BHS Jayco Travel Trailer

När camping i de varma sommarmånaderna, kan det vara en lättnad att kunna sova i ditt luftkonditionerade resa släpvagn. Luftkonditioneringen ger en behaglig atmosfär att sova på natten och ta en paus från värmen under dagen. 2004 Jayco 29BHS resor trailer erbjuder en valfri installerats av tillverkaren luftkonditioneringen för användning när du är camping för att göra din camping erfarenhet känner sig mer som hemma. Instruktioner
1

Hitta luftkonditionering enheten på taket i din släpvagn. Enheten är vanligt förekommande nära mitten av trailern att möjliggöra bättre cirkulation hela trailern.
2

Vrid ratten till höger för att ställa in fläkten. Låg fläkt och hög fläkt cirkulerar bara luften runt släpet utan att lägga svalare luft påminner om att använda en fläkt. Låg sval och hög kall blåser kall luft som alla andra luftkonditioneringen. Om du bara är intresserad av luften för att slå på ibland, välj den låga alternativet.
3

Vrid ratten till vänster för att ställa in önskad temperatur. En färgad rand som går från tunna till tjocka är tryckt på sidan av ratten. Den tjockare remsan är, ju kallare luften går. Justera ratten tills du hittar den temperatur som passar dig bäst.
4

Vrid ratten till "off" läge när du är klar med luftkonditioneringen. Om du inte stänger av luftkonditioneringsapparaten när du kopplar ur trailern, kommer det inte längre att köra tills du ansluter släpet igen. Detta är dock inte rekommenderas eftersom det kan skapa ett uppsving när du kopplar trailern i. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117289.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.