Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Utmaningar för camping i en Teardrop Trailer

Ursprungligen skapades på 1930-talet, droppformade släpvagnar är mycket små och kan dras av bara om någon form av fordon. Detta gör dem till ett bra alternativ för dem som inte har ett fordon stort nog att dra en släpvagn, och inte vill campa på den hårda marken i ett tält. Men droppformade släpvagnar utgör också en del utmaningar när det gäller camping. Kapacitet

Teardrop trailer är inte byggda för att passa alla. Interiören i en Teardrop trailer innehåller bara tillräckligt med utrymme för sängen med litet utrymme för mycket annat. Därför är den maximala beläggning för denna typ av släpvagn två personer. Familjer som har barn eller någon som vill campa med flera andra inte skulle hitta en teardrop trailer stor nog att rymma alla. Men om du är en äldre par vars chldren odlas, eller ett ungt par som just har börjat, kan en teardrop trailer vara precis rätt storlek.
Förvaring

Eftersom droppformade trailers är konstruerade för bogsering bakom mindre fordon, de har mycket lite utrymme utöver vad som är nödvändigt för att hysa sovrummet och köket. Därför finns det lite extra lagringsutrymme. Sovrummet Området kan ha vissa förvaringsutrymmen för exempelvis kläder och extra sängkläder och köket kan lagra din mat och köksredskap. Allt annat du behöver för din campingtur måste passa i din bil eller du kan inte ta den med dig. För vissa kan inte ha tillräckligt med lagringsutrymme vara en stor nackdel.
Matlagning

Köket i en teardrop trailer ligger inbäddat i den mindre änden av trailern . När du behöver använda köket, lyfter du på locket och dina köksapparater visas. Medan du är skyddad overhead av locket, sidorna är öppna, så att du kan laga mat i elementen. Om vädret är dåligt, måste du laga mat fortfarande utomhus. Beroende på svårighetsgraden av vädret, kanske du upptäcker att du inte kan få ut för att laga mat alls. Addera Cooling

När camping i varmare platser, kan droppformade trailers få täppt och varmt eftersom de inte har luftkonditionering installerad. Vissa ägare har möjlighet att mode luftkonditioneringsapparater som är modifierade för att arbeta i små gränserna för en teardrop trailer. Men dessa förändringar är inte lätt att göra och kan innebära risken för dålig ventilation, vilket resulterar i kvävning. Om du väljer att ändra en air-conditioner för användning i en teardrop trailer, är det viktigt att åtminstone knäcka ett fönster för ordentlig ventilation.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117288.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.