Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur Kyl en Teardrop Trailer

Som RV entusiaster ut på vägarna under sommarhettan semester, många tar bekvämligheter hemma med dem. Stora husvagnar och även trailers är byggda med luftkonditioneringsapparater integrerad i designen. Teardrop trailer, å andra sidan, delar inte samma bekvämligheter. För att installera ett balsam fönster luft som ett bekvämt alternativ för kylning den mysiga interiören i din teardrop trailer, måste du öppna släpet till uteluften genom att installera en takventil. Saker du behöver
RV takventil kit
Borra
Borrspetsar
Jigsaw
Silikontätning
tätningspistol
5000-BTU fönster air Yardstick conditioner

skruvar med muttrar
Visa fler instruktioner
Installera takventilen
1

Montera ventilen i taket på Teardrop trailer genom att först använda den mall som medföljer RV vent att beskriva den nödvändiga öppningar för att inrymma takventilen. Placera mallen i ungefär mitten av taket på släpet, och markera konturen med en penna.
2

Borra ett hål genom taket på teardrop någonstans längs linjen du ritade med mallen . Använd en sticksåg för att skära ut hålet, och sedan tillämpa en sträng silikon runt hålet.
3

Tappa basen av den övre halvan av ventilen genom hålet, tryck sedan på ventilen ordentligt i silikon. Fäst det inre kåpa till basen av den övre halvan av den på framsidan för att säkra den på plats och slutför ventilatorinstallation. Observera att om din teardrop redan innehåller en ventil för frisk luft, behöver du inte installera en sekundär ventil. Du måste använda en frisk luft vent när luftkonditioneringen det lilla utrymmet av en droppformad släpvagn, dock.
Installation av luftkonditioneringen
4

mäta bredden och höjden på luftkonditioneringen att bestämma behövs öppning för enheten med en måttstock. Överför detta mått till den i mitten av vagnen med hjälp av måttstock för en linjal och en penna. Observera att tungan av trailern måste stödja baksidan av enheten som luftkonditionering, vilket kommer att säkerställa att vikten av luftkonditionering enheten inte kommer att studsa under transport, sätta stress på den främre väggen av trailern.

5

Borra ett hål genom den främre väggen av teardrop där du skisserade öppningen i blyerts, som med taket, kommer detta hål tjäna som utgångspunkt för att skära ut öppningen. Skär ut öppningen ut med sticksåg.
6

Applicera en sträng silikon på insidan av teardrop runt öppningen som du skär för luftkonditioneringen. Ta bort sidogardiner från luftkonditioneringen. Dessa är de bitar som dragspel för att fylla det öppna fönstret när du använder luftkonditioneringen i ditt hem. Installera enheten från insidan av släpvagnen så den bredare delen av luft pressar konditioneringsenhet i silikon. Kör en sträng silikon runt luftkonditioneringen i och utanför vagnen för att täta enheten på plats.
7

Borra tre hål genom den bredare delen av enheten och genom väggen på släpvagnen. Montera skruvar och muttrar i dessa hål för att fästa luftkonditioneringen på väggen och slutföra installationen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117280.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.