Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur Winter Over i ett Travel Trailer

De flesta resor släpvagnar är även fyra-säsongen trailers som är utformade med viss väderskydd, verkligen gjort för varmt väder. Du kan fortfarande njuta av underverk vintern i en resa trailer som du förbereder dig väl. Det tar bara ett par steg för att se till att du håller dig varm och säker, även i den kallaste klimatet. Saker du behöver
Plywood eller bråte
Skumark isolering
Kraftiga cutter
Elektriska värmetejp
Transparent plastfolie
silvertejp lökar
Ljus och sladdar
Akryl fleece
Filtar
Antifreeze
Visa fler instruktioner
1

bygga ett isolerande skikt runt botten av din släpvagn. Detta kallas trailer lister. Använd virke eller plywood, och dubbla den med skumisolering. Det bör löpa från ytterkanterna av din släpvagn till marken för att förhindra att kall luft blåser underifrån. För extra frysskydd, kan du sätta en värmelampa i ditt vatten och spillvattentank.
2

Isolera alla yttre ventiler och rör med elektrisk värme tejp. Du hittar värmetejp på din järnaffär. Vira den försiktigt runt alla ventiler och rör, tillsätt sedan plastfolie för vattenskydd och avsluta med tejp för att fästa på plats.
3

Isolera interiör VVS samt, när så är möjligt. Svårt att nå inre VVS kan värmas genom att placera lampor i fack nära rören, dumpning ventiler och vattenpumpen. Om du inte kan använda glödlampor för att värma inredning VVS, sätta frostskyddsmedel i förvaringskärlen och färskvattentank, och använda stadens vatten.
4

Lämna varmvattenberedare på hela tiden. Detta kommer att bidra till att förhindra rör från frysning.
5

Isolera alla fönster och takfönster inne. Ett enkelt sätt att göra detta är att tejpa plast till fönster, lägga skumstycken om fönstret inte kommer att användas för ljus. För takfönster, skär skumstycken till dimension och säkra på plats. Du kan lägga akryl fleece till skum för bättre passform, och placera inga tunga gardiner eller filtar över dörrar och fönster för att ytterligare förhindra kalldrag.
6

Håll spillvattentank stängda tills redo att dumpa. Detta kommer att hindra vatten från att frysa eftersom det är tillåtet att stanna i rören för en lång tid.
7

Håll några liter rent vatten till hands ifall din stad fryser vattenförsörjning.
Addera ditt .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117250.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.