Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Last trailer Komponenter

En last trailer kan utöka lastkapacitet på ditt fordon. Den väderbeständig låda med en last trailer ger en låsbar och torr plats att dra dina varor från en plats till en annan. En last trailer kan vara ett bra val för småföretagare, som objekt som rör ditt företag kan lagras i trailern när den inte används. Bekanta dig med vissa komponenter last trailer för att säkerställa att du får rätt trailer för dina behov. Chassi och hjul

Grunden för en last trailer är den metall ram undertill. Ramen för de flesta släp är gjord av bitar av kvadratiska stålrör som svetsas ihop för styrka. Ramen är målad eller pulverlackerade korrosionsbeständighet. Hjulnav och trumma enheter broms är fästa vid varje sida av axeln. Bromsarna aktiveras elektriskt från en broms styrenhet som är monterad i dragfordonet. Däck som är konstruerade för släpvagn bruk är monterade på stål-eller aluminiumfälgar att bulten till hjulnaven.
Axel

Axeln på en last trailer faktiskt kan bestämma hur mycket vikt som kan laddas in i släpvagnen. Axeln är gjord av ett stålrör som har en viss vikt betyg. Den totala vikten för släpvagnen och dess innehåll kan inte överstiga den axelvikt rating. Axeln är bultad till bladfjädrar som är knutna till undersidan av stålram. Lastlådan är oftast tillverkad av ett trä eller
Box

metall ram som är flådda på utsidan med skivor av aluminium eller stål nitade på plats. De innerväggarna och taket av lådan kan vara nakna eller täckta med tunn plywood. Golven är oftast tillverkade av ¾-tums plywood som är fäst direkt på stålram. Den bakre last dörr kan vara ledade från sidorna eller från botten för att göra en lastramp när den öppnas. Vissa modeller kan ha en mindre sidodörr.
Hitch

Hitch fäster släpet till dragfordonet. Den Hitch har ett skumt kopplare som har en glidande mekanism som låser över bogsera bilens dragkrok boll. En främre av släpfordonet kan höjas och sänkas med en tunga domkraft som drivs av en vev.
Lighting

Running, sväng signalerna och bromsljus krävs på de flesta vagnar. Anslutningskablarna för alla lampor körs vanligen på undersidan av golvet och fäst vid ramen. Den medföljande kablage slutar vid en kontakt på framsidan av vagnen som ansluts till ett uttag på dragfordonet för att ge ström till lamporna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117249.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.