Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Specifikationer för Jayco Qwest 12A

Grundat av Lloyd J. Bontrager, var Jayco inrättades 1968 för att förse marknaden med bättre kvalitet fritidsfordon. Sedan dess har företaget vuxit för att producera en mängd olika fritidsaktiviteter fordon, släpvagnar och campare. Den Jayco Qwest 12A är en hopfällbar, pop-up husbil som ger resenärer med bärbara komfort och praktiska funktioner. Mått och vikt

Jayco Qwest 12A är 13 fot 10 inches lång och 8 fot 5 inches tall med en bredd av 7 fot 1 tum. Interiören höjd för husbil är 6 fot 11 inches och däcken är 13 inches i diameter. Denna husbil har en last vikt på £ 1060. och en axellast på £ 1415. Torrvikt för denna enhet mäter £ 1640., Bruttovikt är £ 2700 och skumt vikt är 225 kg.
Kapacitet och el

Qwest 12A fritidsfordon lagra en högst 10 liter färskvatten. Denna husbil rymmer upp till 7 personer bekvämt för att sova ändamål. Interiör och exteriör pluggar skyddas av krets jordfel brytare, som ger 110 volt. Innerbelysning är hög intensitet, med 12 12 volt. Galären använder en 12-volts elsystem med en omvandlare som är 12 A, 110 volt. Exteriören har en 30 A nätsladd som är 30 meter lång.
Exteriör

Jayco Qwest campare har ett svetsat stötfångare, 11 lampor clearance och funktion wide body-konstruktion. Den sömlösa, välvda taket är gjort av glasfiber. Tältet fäste för entrédörren är kardborreband och tältet är gjord av BoltaFlex CT vattenavvisande material. A 20 Ibs. gasflaska transporterar flytande propan ligger på utsidan, tillsammans med en uteplats ljus, en förberedelse för batteriet, en A-frame utjämning jack och en helt slutna lyftare systemet. Den yttre campingplatsen längd för 12A är 24 meter. Addera Interiör

Interiören i Jayco 12A Qwest har säkerhetsfunktioner såsom en flytande propan läcksökare och en brand brandsläckare. Galären har en isolerad ice box som är självdränerande, en vit akryl handfat och en kran. Detta område är pre-plumbed att matcha kraven för apparater som använder flytande propan. En två-brännare, enhets spis i vit emalj är en del av området ätstörningar samt en enhets dinette bord. Clear vinyl fönster har markiser och gardinkappor gjorda av SoftShade material. Golvet är gjort av färgkoordinerade vinyl medan taket är tillverkat av aluminium som står emot mögel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117238.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.