Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur Bestäm Axel storlek genom totalvikt av RV Trailers

Eftersom de flesta RV släpvagnsaxlar är en av tre storlekar, kan du brukar göra en kvalificerad gissning på hjulaxeln storlek om du vet totalvikt släpet och hur många axlar den har. Att noggrant mäta axlarna, är det dock bäst att höja släpvagn med en domkraft och mäta dem för hand. Mät trailern på olika ställen för att avgöra spårvidd, eller axelbredden minus bultarna spindel, och våren bredd, avståndet mellan de tvåaxliga fjädrarna. Saker du behöver
Trailer
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Hitta din vagnens totalvikt. Denna information kommer att vara i pappersarbete för din släpvagn eller tryckt på en dekal någonstans på släpet.
2

Dela totalvikt av antalet axlar på släpet för att bestämma totalvikter varje axel kan stöd. Till exempel, om din släpvagn med en totalvikt på 7000 kg. och det har två axlar, var och en har en rating på 3500 kg.
3

Använd totalvikt per axel för att bestämma den ungefärliga längden axeltappen. För £ 2000. till 2.200 kg. spindeln längd är ca 4 inches, för £ 3500. Det är ca 5 inches, och mellan £ 5200. och 7500 kg. Det är 6 inches.
4

Mät bredden på ditt släp, vilket är ungefär lika med längden av hela axeln inklusive spårvidd och spindel bultlängd.
5

Subtrahera sprintlängd från släpvagnen bredd för att beräkna den axel banlängd. Multiplicera banlängd av 80 procent för att räkna den ungefärliga bredden av fjädern centrum. Till exempel, om släpvagnen bredd är 83 inches och spindeln längden är 5 inches, är den banlängd 78 inches (83-5 = 78) och fjädern centrum bredd är 62 inches (78 x 0,80 = 62) Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117228.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.