Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man installerar en Suburban Varmvattenberedare

Suburban varumärke varmvattenberedare, finns i en mängd olika storlekar och drivs med gas eller el, leverera varmt vatten för husbilar och husvagnar. Dessa varmvattenberedare montera en dörr och ansluta till gas och vatten linjer din husbil. Eftersom installationen ingår att hantera gasledningar, är noggrannhet viktigt. Om du saknar erfarenhet av att arbeta med gas eller vatten linjer, låt installationen till en professionell. Läckande gas linjer leda till allvarliga problem, inklusive eventuell sjukdom eller dödsfall. Saker du behöver
Caulk
Skruvmejsel
3/4-tums träskruv
gångjärnstappar
Wrench
Soap
Vatten
Visa fler instruktioner

1

Bend flänsar kontroll bostäder till en 90-graders vinkel. Applicera fogmassa runt flänsarna och kilar.
2

Tryck värmaren mot öppningen så att dess monteringshål linje med dörrens kilar. Skjut varmvattenberedare inåt tills den är jäms med kilar och lås fästet.
3

Fäst värmaren med skruvar. Sätt 3/4-tums trä skruvar genom flänsen hålen. Använd åtta skruvar, säkra alla hål utom de yttre hålen placerade på den nedre flänsen.
4

Säkra utanför hålen med gångjärnstappar. Placera hållaren fästen ovanpå varje ledtapp och säkra dem med träskruv. Stäng dörren.
5

Anslut varmvatten raden i husbilen till en 1/2-tums hona montering av varmvattenberedare. Anslut kallvattenledning av husbil till den andra 1/2-tums honkoppling av vattenvärmaren. Dessa kvinnliga kopplingar är placerade på sidan av varmvattenberedaren.
6

Anslut gasen. Ta genomföringen intill vattenvärmarens ventil och Anslut matarledningen för husbil till ventilen. Byt ut genomföringen och försegla den med täta.
7

Testa gas och vatten. Fyll vattentanken med vatten och öppna kranar. Undersök husbil för läckor. Ansök såpvatten längs beslag av gassystemet. Slå på gasen och kontrollera beslag för bubblor. Även små bubblor indikerar läckande gas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117219.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.