Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man installerar ett 220 Outlet i ett Travel Trailer

En vanlig 240-volts krets (ibland kallad 220 volt) är kopplad med dubbla 120-volts värmetrådar och en jord, med andra heta tråd i stället för en neutral tråd. När du installerar ett nytt 240-volts krets i en resa släpvagn, finns det två huvudfrågor. Först måste du bestämma om det finns en tillgänglig plats för en ny dubbel pole (twin linje) brytare i tjänsten panel (brytare box). Om inte, kommer panelen måste uppgraderas till en större storlek. Andra, annan 240-volts apparater använder olika utformade kontakter och uttag och kräver olika storlek ledningar och brytare. Detta kräver att du bestämma vilken typ av apparat det nya kretsen kommer att användas till. Saker du behöver
20-amp tvåpolig brytare med 12/2 elkabel för AC enheter
50-amp tvåpolig brytare med 8/2 elkabel för spisar och torktumlare
Appliance- specifika mottagningskontakter
Plastbelagda häftklammer-typ naglar
Staple hammare
platt skruvmejsel
Trä skruvar
Elektriska tänger
eltejp
Mulitmeter
Show Mer Instruktioner
1

Koppla bort all ström till släpet.
2

Matcha strömstyrka storleken på den nya brytaren och kärl (utlopp) till strömstyrka apparaten som kommer att anslutas till den nya 240-volts krets. Installera dubbel-polig brytare i trailerns tjänsten panel genom att rikta in spåren på baksidan av brytaren med krokarna i rutan breaker och skjut brytaren tills det "snäpper" på plats.
3

Strip 1/2 tum av isoleringen från båda ändarna av de svarta och vita trådar hos den elektriska kabeln med de elektriska tång. Sätt i ena änden av den svarta kabeln i ett av benen (pole-anslutningar) av brytaren och den vita tråden i den andra. Dra åt skruvarna. Anslut barmark tråd till en skruv på jordning bar i rutan breaker.
4

Kör kabeln till den grad att den nya anläggningen, routing runt, genom och under skåp som behövs. Fäst kabeln på plats med hammaren och häftklamrar.
5

Fäst den nya 240 mottagarlådan på nya installationsplatsen genom att säkra mot väggen med skruvar. Skala ändarna på de svarta och vita trådar med de elektriska tång och sätt i elkabeln i uttaget.
6

Infoga en av ändarna på de avskalade trådarna till ett av mässing terminal på ena sidan av kärlet, och den andra till den andra mässing terminalen på den motsatta sidan av behållaren. Sätt i den avskalade jordledningen i det gröna jordavslutningen. Säkra alla kablar ordentligt med en skruvmejsel. Täck alla tre terminaler genom att linda eltejp runt kärlet.
7

Sätt in behållaren i den elektriska lådan och fäst på plats med skruvarna, som vissa bara marken kablarna inte kommer i kontakt med antingen av de heta (svart och vitt) trådar. Fäst fronten på lådan. Anslut strömmen till släpet och slå på strömbrytaren.
8

Testa den nya kretsen genom att ställa in multimeter för 240-volts inställning och sätta en leder till en av de heta tråd slots och andra leda in i den andra varmtråden kortplats. Om behandlingen inte är korrekt, kontrollera alla anslutningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117208.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.