Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

DIY Emergency Trailer Reparationer

Trailers, såsom femte hjul, som används för camping resor eller semester har egen vattenförsörjning ska användas för dricksvatten och duscha. Din trailer kan också utrustas med en luftkonditionering enhet på taket. Detta innebär att vagnen kan utveckla vattenläckor som du behöver för att hitta och reparera i en nödsituation. För att göra detta krävs verktyg och material för att lappa taket. Saker du behöver
Hylsnyckel
metallskrapa
Stålborste
Gummi lagningslapp
Förseglingstejp
Tak tätningsmedel
Pensel
Visa fler instruktioner
1

Flytta vagnen till ett platt område i din uppfart.
2

Undersök taket i trailern för att se om det finns någon vattenskada eller missfärgning. Detta tyder på att vatten läcker från ovan.
3

Gå upp till taket och undersöka enhet luftkonditionering. Kontrollera skruvarna som används för att säkra enheten till taket. Om några skruvar är lösa de kommer att behöva dras med hylsnyckel.
4

Undersök taket för att se om det finns några sprickor eller punktering närvarande. Du bör också kontrollera att se om någon diktning är sprickbildning.
5

bort gamla fogar på taket med en metall skrapa. Avlägsna lös tätning med en stålborste. Dra uppbackning bort av gummi lagningslapp. På plåstret på plats på taket. Täta kanterna med tejpen.
6

Applicera tak tätningsmedel runt luftkonditionering, ventilerna och alla sömmar längs kanten av taket där vatten kan tränga in. Sprid tätningsmedlet jämnt med pensel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117203.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.