Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur du ändrar ett bränslefilter i en 1985 Vogue RV

Om du äger en 1985 Vogue RV, är chansen att du så småningom kommer att behöva ha det bränslefiltret bytas. Bränslefiltret hjälper hindrar föroreningar från att komma in i bränsleledningen. Utan din bränslefiltret, kan bränsleledningen lätt bli igensatta och hindrar bränslet att nå cylindrarna. Byte av bränslefilter i 1985 Vogue RV är en enkel procedur för erfarna hem mekaniker. Saker du behöver
skiftnyckeln
skruvmejsel
Nytt filter
Visa fler instruktioner
1

Lossa batteriet genom att lossa batterikablarna och dra dem ut med händerna. För att lossa kablarna, vrid kabelklämmorna moturs med hylsnyckel.
2

Ta bort motorkåpan genom att placera din 8mm nyckel över bultarna och vrida dem moturs. Lyft motorn täcka upp och ut ur motorn för att ge tillgång till bränslefiltret.
3

Lossa och ta bort huvudet av bränslefiltret med din 9mm hylsnyckel.

4

Lossa bränsleledningarna som går in i bränslefiltret genom att lossa bultarna med skiftnyckel.
5

Demontera bränslefiltret genom att lyfta den ur bränslefiltret höljet. Du bör kunna göra detta med händerna, men om bränslefiltret är mycket gammal, kanske du måste bända ut den med en skruvmejsel. Var försiktig eftersom bränslefiltret har bränsle i den. Lyft försiktigt ut ur huset för att undvika stänk bränsle överallt.
6

Placera din nya bränslefiltret i höljet och byt bränslefiltret huvudet. Förvandla din hylsnyckel medurs för att dra åt locket på bränslefiltret.
7

Anslut bränsleledningarna.
8

Byt din motorkåpan.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117196.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.