Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man installerar ett frostskyddsmedel Bypass på en RV Pump

En RV pump frostskyddsmedel bypass används för att leverera frostskyddsmedel till en RV sötvatten VVS-system när de upprättat RV för minusgrader. En bypass kit består av en slang, en avledarventil och beslag som krävs för installation. Avledarventilen förhindrar förorening av färskvatten tank med frostskyddsmedel. Slangen används som frostskyddsmedel utbud och placeras i kanna frostskyddsmedel innan du använder RV färskvatten pump. Frostskyddsmedel cirkulerar hela RV färska vattenledningar, hindrar rören från frysa expansion och ruptur. Saker du behöver
RV pump sifon kit
Skiftnyckel
Rörmokare rörband
Visa fler instruktioner
1

vred vattenpump till avstängt läge .
2

Leta vattenpumpen. Pumpen är vanligtvis belägen i ett förvaringsskåp, under dinette, eller bakom ett underhåll åtkomstpanelen.
3

Ta det färska vattenslangen från inloppssidan av pumpen genom att skruva loss montering med hjälp av fingrarna. Beslaget är rafflad och bör vara lätt skruvas av. Om kopplingen inte är räfflade, använd skiftnyckel för att lossa kopplingen.
4

Wrap vattennippeln pumpens inlopp med rörband. Skruva på den grå hona-till-hona-adapter medföljer satsen på vattenpumpen bröstvårtan med skiftnyckel. Dra inte.
5

Linda mässingsnipplar bypassventil med rörband. Orient bypass-ventilen så att ventilen handtaget uppåt och centrum montering inåt. Skruva den vänstra sidan av ventilen nippeln i grå honkopplingen installerade i steg 4. Dra inte.
6

Fäst färskt vattenslangen till rätt ventil bröstvårtan. Dra inte. Fäst sifonslangen ur satsen på den återstående centrum bröstvårtan. Vrid ventilen handtaget så det är inline med ventilhuset.
7

Slå på vattenpumpen och kolla förbiledningsventilen inredning för läckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117195.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.