Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur Återvinn en Camper

Återvinning förvandlar ett material som kan bli skräp till en värdefull produkt eller resurs. Om du har en gammal husbil som har parkerat i garaget eller sitter i din uppfart, finns det några alternativ som du kan utforska för att återvinna det. Instruktioner
Camper Shell
1

Haka din husbil från din vehicle.This är en person som två jobb. Ställ husbil ner på marken så att den står plant.
2

Ta skalet isär genom att ta bort fönster, väggar och dörrar etc. Du kan åstadkomma detta genom att dra dessa bitar av med din hand eller med hjälp av en mejsel och hammare för att få bort de delar från skalet.
3

Förvandla ditt skal till en skuggig lekstuga för dina barn eller en lagring skjul. Camper skal är extremt hållbara och och kan användas som ett härbärge för precis vad som helst. Addera Husbil delar
4

Ta skalet isär genom att ta bort fönster, väggar och dörrar etc. Du kan åstadkomma detta genom att dra dessa bitar av med dig händerna eller med hjälp av en mejsel och hammare för att få bort de delar från skalet.
5

Ladda delarna på en trailer eller i sängen av en pickup.
6

Ta delarna till din lokala återvinningsstation där de kan återanvändas för olika syften.
Salvage Yard
7

Hitta din närmaste bärgning gård eller husbil överskott butik. Om din husbil är i gott skick, kan du sälja hela sommarlägret. Varvet kommer att sälja reservdelar till husbil ägare som vill spara pengar på delar eller bygga en husbil.
8

Kontakta varvet och fråga om de köper bärgats fordon. Om de gör det, hitch din husbil till bilen och ta till gården för att vända den in mot kontanter.
9

ordna med upphämtning av din gamla husbil. Vissa rädda varv kommer att plocka upp fordon av något slag gratis eller ladda mindre avgift som de kommer att dra från det pris de betalar för sommarlägret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117177.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.