Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man använder varmvattenberedaren på en RV

Varmvattenberedaren på en RV är liten, oftast håller bara 6 till 10 liter. Ungefär som en inhemsk varmvattenberedare, är vatten i tank värms först innan du reser till varmvattenkranen. De flesta varmvattenberedare använder propan för att värma vattnet, men det finns också enheter med ett elektriskt element som fungerar på 120 volt växelström. RV varmvattenberedare är ganska lätt att använda. Instruktioner
1

Kontrollera att det finns gott om färskt vatten tillgängligt i din RV tank. Slå aldrig på en varmvattenberedare med otillräcklig vatten, eftersom det kan skada apparaten.
2

Öppna hetvattenventilen värmare bypass, om närvarande, så att färskt vatten för att fylla varmvattenberedaren. När du kör en varmvattenberedare för första gången, öppna varmvatten kranen i handfatet och låta den ouppvärmda vatten från varmvattenledningen flöda tills det inte längre spottar. Detta tar bort eventuella luftbubblor från linjen.
3

Starta varmvattenberedaren genom att växla till läget ON om den är utrustad med en automatisk direkt tändningssystem. Detta använder en elektrisk gnista för att tända varmvattenberedaren. Om inget DSI systemet är närvarande, måste du tända kontrollampan för hand genom att följa instruktionerna för din varmvattenberedare.
4

Låt vattnet för att värma upp. Planera i förväg när du duschar eller använder varmt vatten genom att vrida på varmvattenberedaren 10 till 15 minuter innan du behöver den. Många RVers stänga av sina varmvattenberedare när de inte behöver det för att spara på propan. Det är också säkert att lämna detta innehöll systemet. I denna situation värmaren slås automatiskt på för att hålla vattnet värms upp till en viss temperatur så att den alltid är redo att användas.
5

Vrid varmvattenberedaren stänga för DSI-system eller stänga av pilot ljus för manuella system före resan. Vatten kan bo i varmvattenberedaren i transit och behöver bara tömmas för vinterförvaring eller långtidsförvaring av RV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117173.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.