Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Propan Furnace Basics

Propan ugnar finns i olika storlekar, med värmeeffekt tillräckliga för små utrymmen till stora campare. Propan är ett vanligt bränsle för is hus, husvagnar, stugor och ibland små bostäder. Propanet typiskt lagras i en tank, som normalt varierar i storlek från 10 till 100 liter, men kan vara så stor som 500 gallon. Tecken på ofullständig förbränning

Lågan från din propan ugn ska vara blå. Om det brinner gult istället indikerar detta ofullständig förbränning, som orsakas av en ansamling av sot i gasledningarna. Detta problem kan bidra till höga nivåer av kolmonoxid, som kan vara dödlig. Om din propan ugn visar tecken på ofullständig förbränning, har den granskats av en kvalificerad servicetekniker direkt.
Underhåll

Varje propan ugn kommer med specifika instruktioner från tillverkaren för att guida dig genom ugnen grundläggande drift och underhåll. Du bör också ha din ugn inspekteras en gång per år av en auktoriserad uppvärmning återförsäljare. Även ändra din ugn filter en gång per år och har ventilationssystemet kontrolleras för insekter och annat skräp som kan ha samlats under perioder av inaktivitet.
GAS Kontrollera

The Gas Appliance System (GAS) Check är en säkerhetskontroll devised av National Propan Gas Association, i vilken en fullständig kontroll av den propan ugnssystem från tanken till dess brännarspetsen görs. En propan certifierad tekniker som kan utföra denna kontroll är å vid flera centra RV service i hela USA Teknikern kommer att undersöka ditt system efter tecken på slitage, dåliga tätningar, korrosion eller andra möjliga problem som kan äventyra dig eller din familj och RV.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117172.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.