Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man reparerar Plastic Pipe i en Mobile Home

Som en stationär hem, många husbilar har ett badrum och kök, som innehåller VVS liknar den som finns i varje hus. När ett rör läckor i ett hem, är en rörmokare heter. När ett rör läcker i en husbil, måste den tas till ett servicecenter som specialiserat sig på mobila reparationer i hemmet, vilket kan bli dyrt och svårt att hitta när du reser. Använd basplaster reparationstekniker och PVC lim för att reparera trasiga husbil rör, spara pengar och tid i processen. Saker du behöver
ficklampa
målare
maskeringstejp 400-grit sandpapper
synål
PVC lim sälja Squeeze flaska applikator
Epoxy filler
glasfiber tejp
Rags
Visa fler instruktioner
1 Plaströr kan repareras med PVC lim.

Inspektera VVS, och lokalisera ursprunget till läckan. Många läckor börjar på en plats men visas på andra ställen inom VVS. Använd en ficklampa för att belysa rören om belysning är ett problem. Märk ut platsen för läckan med en bit av målarens maskeringstejp.
2

Töm rören ordentligt. PVC lim behöver en helt torr yta att binda till. Lösningsmedel cement smälta plasten tillsammans, skapa ett starkare band än traditionella lim. Tillåt minst 24 timmars torktid innan steg 3.
3 Större husvagnar har mer komplicerade VVS-system.

Sand det skadade området för hand med 400-slippapper. PVC-rör har en slät ytteryta som måste slipas för lim för att binda med maximal effektivitet. Om sprickan eller hålet är tillräckligt stor, använda en synål att grov upp det skadade området. Torka den slipade ytan ner med en trasa.
4

Fyll en applikator sprutflaska till halvvägs med PVC lim. Medan de flesta PVC-cement kommer med en applikator inbyggd i locket, är en klämflaska applikator används eftersom det har en nålspets utformad för att passa in i små sprickor. Dessa tekniker används också för akryl reparationer. Den enda tekniska skillnaden är den typ av lösningsmedel som används cement.
5

Applicera en tunn sträng av PVC lim i sprickan. Låt det torka i minst tre timmar. Om röret repareras ligger i nära anslutning till andra plaströr eller delar, omfatta sådana ledningar eller delar med målarens maskeringstejp för att hålla PVC lim från att skada dem. Den tidigare cementerade området
6

Sand lätt, för hand. Torka av slipning skräp bort med en trasa. Applicera epoxi spackel ovanpå den cementerade spricka eller hål. Fyllmedlet gräns bör förlänga en ½ tum i alla riktningar. Applicera en utskuren bit av glasfiber tejp samma storlek som det fyllda området. Applicera ytterligare epoxispackel ovanpå glasfiber tejp. Tillåt 24 timmar torktid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117159.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.