Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur fixar Presenningar Tält Trailer

Hitta skador på ditt tält trailer tarp kan förstöra en planerad campingtur, men det kan lätt repareras. Med rätt material och lite vägledning, kan tarp tas bort och hålen kan lagas och genomföringar ersätts. Den fasta presenning kan sedan placeras tillbaka på tält släpvagn. Du kommer då att kunna vara tillbaka på vägen för campingtur i praktiskt taget ingen tid. Saker du behöver
Skruvmejsel
Tarp tejp
Kabelgenomföringar
Tunga tång duty Genomföring med hål skärsidan och genomföring körning Sax side
Måttband
Pen
Papper
Needle
Tråd
Rip-stop tyg material
Visa fler instruktioner
1

Ta tarp tält släpvagn från tält släpvagn. Gör detta genom att använda en skruvmejsel för att ta bort spänningen vårens sprintar och skruvar på båda sidor av rullaggregatet att tältet trailer tarp rullas runt. Sedan med tält släpvagn tarp loss från tält släpvagn, rulla tarp och lägg det på en plan arbetsyta. Rulla ut tarp tills tarp rullen är synlig i ena änden av tarp.
2

Mät med måttband eventuella hål som det kan vara i tältet trailer tarp. Gör anteckningar genom att skriva ner längden och bredden av eventuella hål du ser.
3

Skär längder och bredder av tarp band som behövs för att placera tejp över alla hål som finns i presenning. Sedan med lämpliga längder och bredder av tejp, placera tarp tejp över några hål. Se till att hålen helt täcks.
4

leta efter några skadade packningar som kan vara på tarp. Använd sedan en sax för att klippa de skadade kragarna ur position. Nu använder måttband för att göra mätningar för storleken på bitarna byta tyg som kommer att behövas för att sätta in nya genomföringar. Gör anteckningar på längden och bredden av tygstyckena som du behöver och antalet tygstyckena du behöver.
5

Skär längder och bredder av tygbitarna som du behöver. Klipp ut från rip-stop tyg material. Se till att du får det antal bitar som du behöver för att reparera alla ställen där det fanns skadade genomföringar.
6

Sy fast de nya delarna av rip-stop tyg material där de behövs på tarp. Detta gör att du kan sedan lägga nya kragarna på plats på tarp.
7 hål

snitt för de nya kragarna i de reparerade områdena med hjälp av hål-skärande sidan av de tunga genomföring tång. Då passar upp kragarna i hålen som du skapat. Använd nu genomföringen-driving sidan av de tunga tång duty genomföring för att fästa kragarna på plats. De kragarna på tält släpvagn tarp nu repareras.
8

Rulla tält släpvagn tarp upp runt presenning rulle som är i slutet av trailern presenning. Placera sedan den rullade upp tarp tillbaka på rullaggregatet. Använd skruvmejseln för att placera skruvarna och saxsprintar tillbaka på plats i dragfjäder på båda sidor av rullaggregatet för att hålla tarp tält släpvagn på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117151.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.