Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur bli av med lukten i Svarta Vatten Avloppsvatten tank i en RV Trailer

En av fördelarna med att resa i en RV inte behöva stanna för att hitta en offentlig toalett , eftersom de flesta husvagnar har en toalett . Eftersom en RV är mobil är det inte möjligt att ansluta en RV toalett till en septisk system , så att avfallet kanaliseras till en svart vattentanken som måste tömmas på avsedda soptippar . Även efter den svarta vattentanken har tömts , kan det fortfarande luktar illa . Hålla illaluktande dofter i schack är möjligt med kemikalier som kommer att minska lukt och motverka uppbyggnaden av fasta ämnen i tanken . Instruktioner
1

Besök en återförsäljare som säljer svarta vattentanken behandlingar såsom Sams Club , Walmart , Lowes eller Home Depot .
2

Välj en produkt tank behandling . Det finns många på marknaden i både pulver och flytande form . Vissa märken att välja mellan är OdoBan , Aqua Kem , SupremeGreen , Aqua - Zyme , Campa Chem och miljösmarta .
3

Töm och skölj den svarta vattentanken . Stäng ventilen och tillsätt tillräckligt med vatten för att täcka botten , en tum djup .
4

Använd mängd kemikalier rekommenderas på förpackningen . Lägg till produkten på toaletten lite i taget , spola i toaletten efter varje tillsats . Slutföra denna process tills alla kemikalien har tillsatts . Denna metod hjälper till att fördela kemikalien hela svarta vattentanken .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117139.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.