Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man säljer en husbil till ett Salvage Yard

Efter år på den öppna vägen touring pittoreska städer i Amerika, ett växande antal dyra reparationer till din RV kan leda dig att välja mellan att sälja bilen till en annan person eller återförsäljare eller sälja det till en bärgning gård. En fördel med att sälja till en bärgning gård är att rädda varv ofta köper husvagnar oavsett om de kör eller inte, och ägaren inte har att göra reparationer eller saluföra fordonet. Instruktioner
1

Call lokala rädda varv i ditt område. Vissa rädda varven specialiserade på husvagnar, medan andra inte kan köpa dem.
2

Ge bärgning gård märke, modell och år för din RV tillsammans med annan viktig information såsom om det körs eller inte. Också fråga om huruvida de kommer att bogsera RV om den inte är igång.
3

Diskutera ett pris för RV. Kom ihåg att bärgning gård kommer att sälja delar från din RV för att göra en vinst, och det finns ett värde i RV. Prova och förhandla en avgift så högt som möjligt. Kom ihåg att denna avgift kommer vanligtvis att vara långt under den "dåliga" skick värde i någon blå bok eller prissättning katalog eftersom RV är oftast väl bortom reparation när du ringer en bärgning gård.
4

Fyll pappersarbete tillgänglig vid bärgning gård och skylt över den titeln. Medan nödvändiga papper varierar något från staten, är din identifikation och chassinumret vanligtvis krävs. I vissa stater kommer bärgning gård sedan begära en bärgning titel från staten, när du har tecknat över titeln.
5

Samla dina pengar och avsluta transaktionen. Se till att få ett kvitto från bärgning gård innan de lämnar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117118.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.