Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Top of the Line Lyx klass C RV Fordon

En klass C RV är en där hytten är smidigt fäst på fordonet, med fordon, grundad på en lastbil chassi, och hytten huvudsak en större version av en skåpbil. Medan den mindre storleken av C husvagnar gör dem mycket billigare än klass A husvagnar, har många RV tillverkare monterade deras senaste serie C bilmodeller med många och varierande extravaganser, vilket gör dem små och effektiva men lyxigt. Supernova

Supernova är tillverkad av Conquest Husbilar, och har en 300 hk V8-motor, en internationell 4200 Diesel Series Chassi, samt en 140 liters bränsletank. Den 34 fot långa fordon har gott om utrymme, med en 7 fot höga tak, lönn inredning, mattor och ett kaklat badrum och kök.

Köket av Supernova innehåller ett 3-brännare spis, rostfri diskbänk, kylskåp och mikrovågsugn. Matsalen plats bekvämt fyra. Det finns en och en halv badrum i Supernova. Hela badrummet har en kaklad dusch med skjutbara glasdörrar. Det finns utrymme i badrum för en liten stapelbar tvättmaskin /torktumlare, och RV varmvattenberedare kan hålla och värma 12 liter.

För sovutrymmen, har Supernova en stor king size-säng i baksidan av tränare, och två våningssängar längs fordonets sida. Det finns också en våningssäng ovanför föraren /passageraren område, som har ett stort takfönster. Addera Dynamax Grand Sport Ultra

Dynamax Grand Sport Ultra har en Mercedes Benz MBE 4000 motor med 450 hk, en sexväxlad Allison 4000TRV automatisk tryckknapp transmission, samt en 140 liters bränsletank. The Grand Sport Ultra är antingen 43 ft eller 44 fot 11 tum lång, beroende på vilken av de två modellerna du väljer, och båda modellerna har en invändig takhöjd på 7 ft

För interiören, Du kan välja körsbär eller lönn skåp och dörrar, medan kök och badrum områden har keramiska plattor golv och mattor i vardagsrum och sovrum. Köket i Grand Sport Ultra ger en två-brännare spis, kylskåp, rostfri diskbänk och mikrovågsugn. Det finns också en låda stil diskmaskin i köket. Matsalen har en granit bord och fyra fristående stolar.

Ett stycke glasfiber dusch med takfönster, granit-toppad handfat och tvättmaskin /torktumlare kombination passa väl i området badrum. De sovande kvartalen mot baksidan av vagnen finns en queen size-säng. En extra sovrum för två är möjligt när det hydrauliska bilden öppnas upp på sidan av fordonet för att avslöja den extra sängen.
Coach House Platinum 272 XL

Coach House Platinum 272 XL är den minsta av de tre C lyxklassen husbilar, med en total längd på 26 fot 11 tum, och en invändig takhöjd på 6 ft 3 i. En Ford 450 hk Triton V- 10 motoreffekter fordonet, som har en automatisk 5-växlad TorqShift växellåda. På grund av den mindre storleken av denna RV, håller bränsletanken endast 55 liter bränsle, vilket gör det mindre kostsamt att fungera i förhållande till större C-modeller.

Litet kök lyckas passa in alla grundläggande nödvändigheter, med 3 brännare gasspis, mikrovågsugn, dubbla handfat diskbänk, 6 cu. ft kylskåp, och en liten matplats för två personer.

A 6 ft 2 in högt separat stand-up dusch i badrummet är ansluten till en 6 liters varmvattenberedare, och detta område har också en toalett, ett litet handfat och en garderob. Det finns en queen size-säng mot baksidan av RV, och extra utrymme kan vara hade när de två hydrauliska utdragbara rum på sidorna aktiveras.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117115.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.