Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man använder Clorox Clean Up för att rengöra en RV

Clorox Clean-Up innehåller natriumhypoklorit, ett desinfektionsmedel som är ofarligt för avlopp. RV ägare kan tryggt använda produkten för att rena kök och badrum, utan risk för att förorena grundvattnet, eller att skada septisk systemet. Produkten kan användas för att rengöra de flesta hårda, icke-porösa ytor genom en RV. Saker du behöver
Toalettborste
Duk
Sponge
Mop
Bucket
Visa fler instruktioner
RV Badrum
1

Håll flaskan 4 till 6 inches från ytan av en dusch. Tryck in avtryckaren på flaskan tills du mätta väggar och golv i duschen. Låt lösningen stå i fem minuter och skölj sedan dusch med rent vatten.
2

Lyft toalettsitsen och locket. Spraya insidan av toalettstolen med Clorox Clean-Up. Låt lösningen stå i fem minuter, sedan skrubba toalettskål med en toalett borste. Skölj toalettborste och placera den i hållaren, och sedan spola toaletten.
3

Håll flaska Clorox saneringen 4 till 6 inches från ytan av badrum sink. Krama avtryckaren tills du mätta diskbänken. Låt lösningen sitta i fem minuter, torka sedan av med en våt svamp. Skölj svampen med rent vatten efter användning.
4

Spray en ren trasa med Clorox Clean-Up. Torka badrum bänkskiva och kran med trasan. Torka med en fuktig svamp, skölj svampen med rent vatten.
RV Kitchen
5

Spray Clorox Clean-Up i diskhon och på bänkskivor. Låt lösningen stå i fem minuter, sedan rent ordentligt med en våt svamp. Skölj svampen efter användning.
6

Clean linoleumgolv med Clorox Clean-Up. Spraya rengöringsmedel på linoleum golv fram till ordentligt blöt. Låt lösningen stå i fem minuter, sedan tvätta golv med varmt vatten. Skölj moppen tills vattnet är klart.
7

Spray en ren trasa med Clorox Clean-Up. Rengör utsidan av kylskåpet med trasan. Öppna kylskåpet, torka väggar, hyllor och lådor med trasa. Använd en fuktig svamp för att rengöra insidan och utsidan av kylskåpet. Skölj svampen efter användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117105.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.