Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur vinterförbereder Din pump RV Vatten med frysskyddsmedel

När sommarsäsongen slutar och ditt fritidsfordon kommer inte längre kommer att användas för utflykter helg camping, ska fordonets vattensystem vara vinterbonade. Även om RV kommer att tas ut med jämna mellanrum under de kallare månaderna, måste vattenpumpen och vattensystem skyddas från iskalla temperaturer när den är parkerad. Vinterförvaring din RV: s vattenpumpen och vattensystemet med frostskyddsmedel kommer hindra vatten som kan fastna i rören från att expandera och skada dina vattenledningarna. Saker du behöver
Ratchet
RV frostskyddsmedel
Visa fler instruktioner
1

dränera färskt vatten och varma vattentankar genom att öppna sina avtappningsventil. Du kommer också att behöva dränera de svarta och grå vattentankar Holding. Stäng alla ventiler efter att de avrunna, utom gråvatten hold tank ventil.
2

Vrid s varmvattenberedare bypassventil så det är i by-pass läge. By-pass ventil kan hittas nära vattenvärmarens inkommande ledningar.
3

Ta vattenledningen mellan färskvattentanken och färskvatten pump. Du kan behöva en spärrfunktion för att lossa linjen vid den punkt där den kommer in i färskvattentanken.
4

Placera änden av vattenlinjen i öppningen av din RV frostskyddsmedel kanna. Kom ihåg att köpa frostskyddsmedel som är speciellt utformad för att användas i husvagnar.
5

Slå på RV: s färskvatten pump. Låt pumpen gå i flera minuter. Pumpen stängs av automatiskt när trycket börjar bygga.
6

Slå på husvagnar handfat och dusch kranar. Lämna dem tills en liten mängd frostskyddsmedel börjar hälla ut och återvänder varje kran till avstängt läge.
7

bort vattenledningen från RV frostskyddsmedel behållaren och sätt tillbaka den till färskvattentanken.
8

Vrid den grå ventilen vattentanken till läget av.
9

Spola toaletten inne i RV kontinuerligt tills skålen är fylld med frostskyddsmedel.

10

Häll frostskyddsmedel ner varje handfat och dusch avlopp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117102.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.