Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

5th Wheel Hitch Monteringsanvisning

Vändskivskoppling används för att fästa en släpvagn på en lastbil säng. Några saker att tänka på, när du kopplar till en släpvagn är att släpets last bör inte överstiga lasten på lastbilen du ansluter den till. Lång säng lastbilar är bättre för dragande med en Vändskivskoppling än korta sängar, såvida du inte använder ett reglage pin för att hjälpa släpvagnen rör sig lättare under svängar. Saker du behöver
Drill
1/2-tums enhet spärrnyckel
uttag
Måttband
Wrench sälja Grease penna
Visa fler instruktioner

1

Markera en plats 56 inches från hytten i mitten av en lång säng lastbil. För en kort säng lastbil, mäter 36 inches från hytten. Det är där skenorna går.
2

Mät 28-5/16 av en tum från bagageluckan i mitten av den långa säng lastbil. För en kort säng lastbil, bör denna mätning vara 26-5/16. Nu kommer du att ha två varumärken i sängen av lastbilen. Detta märke kommer att vara för bulthålet i mitten bak.
3

Montera bakre skena enligt tillverkarens anvisningar. Eftersom det bör ställa upp med en befintlig bult hål, bör ingen borrning involveras. Om det inte rada upp, måste du borra ett hål på den andra markeringen som du gjorde. Sätt på skyddsglasögon innan borrning i flaket. Borra ett hål på vardera sidan av skenan med skenan placeras vid markeringen. Sätt i skruvarna och muttrarna och dra åt dem med en hylsa och spärrskaft.
4

Lay det femte hjulet på den bakre skenan och linje upp bulthålen, vare sig befintliga eller borras. Den främre skenan är under det femte hjulet. Rikta in hålen på skenan och montera bultarna.
5

Dra åt skruvar och muttrar för att fästa vändskivan på sängen. Skenorna är nu redo för att fästa släpet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117096.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.