Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur avdelning en buss Som en RV

Konvertera en buss av alla storlekar - från en liten skolbuss till ett stort kommersiellt fordon - i en RV eller husbil. Definitionerna av en husbil eller husvagn varierar lite från stat till stat, men den konverterade bussen måste ha åtminstone sova och kokmöjligheter, inklusive en spis, kylskåp och vattenkälla. Andra krav kan omfatta toaletter och värme och luftkonditionering för att kvalificera sig. När bussen har omvandlats för att uppfylla din statens krav, ta bussen titel och verifikationer till DMV för att ansöka om en husbil titel. Saker du behöver
Bus titel
Bus VIN
Bevis kopior försäkring
konvertering bekostnad kvitton
Bilder av konvertering
Anmälningsavgifter
Bus registreringsskyltar
Vikt intyg som visar tom
vikt
Visa fler instruktioner
1

Samla dina dokumentationen när bussen omvandlas. Du behöver VIN-nummer på bussen, titel, försäkringsbevis, buss registreringsskyltar och en vikt intyg tomvikt. Det kommer att finnas variationer från land till land, men dessa är de vanligaste kraven.
2

Gör kopior av alla kvitton för dina utgifter för att konvertera bussen. Fokus på de stora utgifter som vitvaror och bråte, inte muttrar och bultar. Ta bilder av bussen konverteringen. Före och efter bilder är bra, men åtminstone en inre och yttre skott av det färdiga arbetet i din dokumentation.
3

ladda ner och skriva ut en ansökan om en husbil titel från din statens DMV webbplats. Om detta inte är möjligt, plocka upp den på din lokala DMV kontor, och fylla ut den helt.
4

Ta ansökan och dokumentation till DMV. Om en fysisk inspektion av omvandlingen eller kontroll av VIN behövs, måste du ta RV liksom. Kontrollera din statens krav genom att ringa din DMV kontoret, eller kontrollera deras webbplats.
5

betala avgifterna. Du kommer att få en ny titel husbil i stället för din buss titel. De flesta stater kommer också att utfärda nya registreringsskyltar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117095.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.