Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Felsökning Gas Kylskåp

Gas kylskåp används mest i husvagnar eller trailers. Medan de fungerar på samma sätt som ett vanligt kylskåp, kan reparationer för denna enhet vara lite mer specifik och komplicerad. Felsöka gas kylskåpet att uppnå mindre reparationer kan spara dig mycket tid och pengar i stället för att anställa en tekniker för att utföra uppgiften. Du kan använda denna process för att reparera en trasig gas kylskåp om du är på eller av vägen. Instruktioner
1

Slå på gas kylskåpet genom att trycka på dess strömbrytare. Detta kommer att uppmana den att leta efter makten börjar med AC eller växelström. Om det inte lyckas hitta växelström, kommer det att börja leta efter LP makt.
2

Kontrollera den digitala displayen på din gas kylskåp och se om det finns en "FL" signal blinkar på displayen, vilket indikerar att kylskåpet inte får någon antydan till gas.
3

Leta coachens detektorn LP makt att avgöra om LP går ström till din kyl. Låg batterispänning och överdriven sällskapsdjur ilska kan leda till LP för att stänga.
4

Slå på din RV spis och kontrollera varmvattenberedare för att se om båda arbetar normalt. Ditt kylskåp kan ha en ventil problem om kaminen fungerar normalt. Kontrollera LP tanken finns på utsidan del av din tränare om kaminen inte antänds.
5

Kontrollera din LP tanken bakom dörren på din RV för att kontrollera om den är påslagen. Kontrollera LP flödet genom att vrida "Bleed Off" ventil moturs.
6

Vrid ventilen medsols så fort du hör väsande ljud från coachen, och gå tillbaka till din tränare interiör till se om kaminen kan ändå antändas.
7

Ta bort panelen kylskåpet vent att kolla på ditt kylskåp ventil. Detta ligger bakom gasen kylskåpet, precis vid den yttre delen av din coach. Om raden av ventilen körs vertikal, betyder det att ventilen är avstängd och ingen gas går till din kyl.
8

Vrid ventilen genom att vrida den med handen tills linjen är horisontellt läge.
9

Byt ventilationspanelen av din kyl och gå tillbaka i din coach. Slå på kylskåpet genom att trycka på strömbrytaren för att göra det möjligt att leta efter nätström och LP.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117089.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.