Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man byter en Black Water Valve på en RV

RV svart vatten ventiler är enkla enheter med ett T-handtag för öppning och stängning. Ändra ventilen är en enkel, om än rörigt, process. Operationen tar ungefär en halvtimme, men ser till att din RV inte kommer att lämna obehagliga läckor där den stannar. Rengör tanken i förväg och skyddshandskar. Saker du behöver
Gummihandskar
Behållare för dropp
två nycklar
städtrasor sälja Grease
Visa fler instruktioner Review bort Valve

1

Töm och spola den svarta tanken. Töm den grå tanken att spola bort eventuellt kvarvarande svart material. Stäng ventilen.
2

Placera en behållare under ventilen för att fånga droppar. Lämpliga behållare innefattar en gammal kaffe burk eller aluminium bakplåt. Addera 3

Ventilen glider in mellan två flänsar. Den hålls på med fyra muttrar, bultar och brickor. Håll bulten med en skiftnyckel och vrid muttern tills alla tas bort -. Eller vice versa
4

försiktigt bända isär de två flänsarna och arbeta ventilen ut. Om det finns motstånd, tryck på avloppsrör så att de rör sig bort från varandra. Ventilen kan falla ut, eller du kan behöva vrida den försiktigt.
5

Ventilen har två packningar, en för varje fläns. Kontrollera att se till att de kom ut med ventilen. Om inte, dra dem från ventilen. Det kan finnas vissa dripping i detta skede.
Byt Valve
6

Rengör båda flänsarna och applicera ett tunt lager fett på röret och den nya ventilen. Placera nya packningar på den nya ventilen.
7

försiktigt in nya ventilen mellan flänsarna. Starta bultarna och vrid ventilen försiktigt så att den sitter ordentligt. Dra åt, men inte hårt, bultar och muttrar.
8

torka bort eventuell kvarvarande röran och kasta trasorna. Din nya ventilen är klar att använda.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117042.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.