Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur klä RV Möbler

Om din RV interiör ser slitna eller daterade, lider inte med det! Överväg reupholstering möblerna själv. Använda några enkla verktyg och en grundläggande kunskap om sömnad, kan du uppdatera utseendet på din RV för långt mindre än att hyra en tapetserare. De ursprungliga klädsel bitarna kommer att fungera som ditt mönster, så att din färdiga arbetet ska passa fint. Visa upp din yrkesskicklighet och spara pengar och samtidigt få nytt liv i din RV. Saker du behöver Review, Digital kamera (tillval) katalog märkpenna /penna
Sprättare
möbeltyg Saxar
Pins
Häftpistol (tillval) katalog Klädsel gänga
Kraftig symaskin
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

ta Den dinette kuddar eller stoppade möbler ur husbil till en stor arbetsyta. Du kanske vill ta bilder av möblerna i sitt ursprungliga läge så att du installerar om det är lättare.
2

Ta bort det gamla tyget från möbeln. Om det är en dyna med en dragkedja, packa upp den och ta bort kudden skummet från kudden klädsel. Ofta RV dinette kuddar inte har en dragkedja. I detta fall, använd varsamt sprättarkniven att öppna en söm för att ta bort kudden skum.
3

Använda en klammerborttagare, bända alla gamla häftklamrar ut ur skogen och ta tyget off av stoppade möbler, såsom soffa, kaptensstolar och gardinkappor fönster.
4

Ta isär klädseln bit bort sömmarna med sprättarkniven. Inte riva eller klippa tyget, eftersom dessa bitar kommer att fungera som din mönsterdelar för ny klädsel.
5

Skriv på insidan av den gamla klädseln med märkpenna som du tar isär delarna , så att du kan se vilka tygbitarna hör med vilka möbler och hur de går ihop.
6

Klipp ut nya tygbitarna med den gamla klädseln som mönsterdelarna. Du kanske vill markera nytt tyg som du skär ut den, så att du kan identifiera bitarna lättare. Om du väljer att göra detta, se till att skriva bara inom sömsmånen på det nya tygstycket, så att varje markör blödningen inte kommer att visa.
7

Nåla och sy fast ny klädsel ihop bitarna, precis som den gamla klädseln syddes. Sätt ett blixtlås om original lappar hade en dragkedja. Om du försiktigt bort dragkedjan från den ursprungliga tyget, kanske du kan återanvända den i ny klädsel.
8

Placera klädseln tillbaka på möbeln. För kuddar utan dragkedja, sy eventuella kvarvarande sömmar tillslutna.
9

Staple klädseln till poster såsom kaptensstolar och gardinkappor, om den ursprungliga tyget också häftas på. Placera en stapelvara på motsatta sidor av klädseln bit först, dra tyget spänt för att hålla den från att skrynklas. När väl de första fyra häftklamrar är placerade, en på varje sida av klädsel, gå runt omkretsen för att fästa de andra kanterna. Staples bör placeras ca 1 cm från kanten av möbler, och placerade 1 till 2 inches isär.
10

Installera om alla bitar till sina ursprungliga positioner i RV. <
br>
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117040.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.