Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur backspolas en RV Tank

Tusentals människor åka på resor i deras RV varje år. En av de viktigaste saker som gör husvagnar tilltalande för många av dessa människor är att de kan ta med egna badrum med dem till stranden eller vildmarken. Avfallet från badrummet hålls i tankar RV Holding. Dessa tankar kan bli illaluktande om de inte vårdas ordentligt. Ett sätt att stoppa lukt från en tank är att backspolning det. Detta innebär sprutning högt tryck vatten in i tanken genom vad som är normalt avfarten ventilen. Denna process kan ske med någon RV ägare med enkla verktyg som förvärvats vid varje RV eller camping butik. Saker du behöver
RV med Råvatten
Latex handskar
Wheel tuppar
Waste slang slang
Vatten med vatten tillgång
backflush ventil
Visa fler instruktioner

1

Park RV nära en soptipp station. Sätt på latexhandskar. Ställ in parkeringsbromsen på husbil hjulkilar hjul bakom bakhjulen.
2

Fäst avfallet slangen till soptippen stationen behållaren. Fäst den andra änden av avfallet slangen till tank förfogande ventil. Öppna den svarta ventilen septiktankar och tillåta alla av innehållet i den svarta karet. Öppna den grå tankens avfall och tillåter innehållet i det stora karet. Båda tankarna bör nu vara tomma.
3

bort dump slangen från tank förfogande ventil. Fäst den bakre spolventilen till behållartanken förfogande ventil. Fäst dump slangen till backflush ventilen.
4

Anslut vattenslangen till backspolning ventil. Se till backflush ventilen öppen /stäng handtaget är i det stängda läget. Slå på vattnet i slangen haklapp. Låt vattnet att fylla behållartanken till den önskade nivån. Stäng av vattnet vid slangen haklapp.
5

Öppna backspolning ventil. Visa vattnet genom den klara delen av ventilen när det lämnar tank. Vattnet kommer att innehålla avfall från tank. När vattnet från behållartanken runnit, stänga den öppna /stäng handtag på backspolning ventil.
6

Fortsätta processen att spola vatten i tank och tömning av tanken tills vattnet är klart, vilket innebär att tanken är ren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117039.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.