Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur Spola en Septitank

En RV husbil har två spillvattentank, varav håller toalettavfall, och den andra som håller det använda vattnet från handfat och dusch. Du måste periodiskt spola dessa spillvattentank så att de inte svämma över. Det är en bra idé att tömma båda tankarna samtidigt, eftersom det är tidskrävande. Om du inte tömma dessa spillvattentank när de är ca 2/3 av vägen fullt, kanske de börjar att avge en dålig lukt. Saker du behöver
Sewer slang Septitank renare
Visa fler instruktioner
1

Hitta avloppet anslutningen på RV Camping. Kör din husbil över till det så att din slang kommer att nå anslutningen. Du kan behöva mer än en slang för att nå anslutningen.
2

Stäng ventilerna på båda spillvattentank. Den ena anläggningen toalett avlopp bör alltid vara stängt, men se till att det är.
3

Ta av locket RV avlopp för hand. Det bör vara på samma sida som din diskbänk.
4

Push ena änden av slangen ner i kloakerna anslutning och vrid det medurs tills det klickar.
5

Ta den andra änden av slangen till campingens anslutningen och koppla in den. Vrid den medurs tills det klickar.
6

Öppna toaletten ventilen på din RV, vilket är den största ventilen. Låt innehållet rinna ner helt. Lyft upp slangen så att allt avfall rinner ut.
7

Öppna den andra ventilen på din RV, som håller diskbänken och badvattnet. Låt innehållet rinna ned helt och lyft slangen för att tömma den helt.
8

Stäng ventilerna till båda spillvattentank och fyll dem till hälften med vatten. Gör detta genom att köra sink kran och spola på toaletten flera gånger tills tankarna är ungefär halvfull.
9

Öppna ventilen toilette igen och tömma tanken en gång via slangen. Gör samma sak för den andra uppsamlingstank.
10

Stäng båda ventilerna på spillvattentank och ta bort slangen. Sätt tillbaka locket på din RV avlopp anslutning.
11

Spola toaletten flera gånger och tillsätt sedan lite tank renare i toaletten och spola den igen. Gör samma sak för din andra tank.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/117021.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.