Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur du köper en Gulfstream RV

Reser i ett fritidsfordon eller RV, är ett bra sätt att gå ut och se världen utan att behöva checka in och ut ur hotell och packa alla dina saker i en resväska. Men, måste du köpa en RV från ett välkänt företag, såsom Gulfstream, innan du kan resa i ett, och det är en stor investering. Saker du behöver
Computer
Visa fler instruktioner
1

hitta en Gulfstream RV återförsäljare nära dig. Du kan göra detta genom Gulfstream webbplats (www.gulfstreamcoach.com /locator /dealerlocator.php) genom att skriva in din stad eller postnummer och mils radie där du är villig att resa. Det finns över 700 Gulfstream återförsäljare i Nordamerika.
2

Besök en Gulfstream återförsäljare. Ta en tur inne olika typer av Gulfstream husvagnar. Kontrollera insidan av en RV verkar vara en miljö där du skulle vara bekväm att sova, laga mat eller något annat du skulle behöva göra under loppet av en resa.
3

Hyr en husbil innan du köper en. De flesta RV återförsäljare erbjuder hyror för sina kunder. Se till att resa i en RV något du och din familj är bekväm med och planerar att göra ofta i många år framöver
4

Ställ en budget -. Inte bara för hur mycket du är villig att spendera På en RV, men för hur mycket du är villig att spendera när du har RV. Även om du inte kan få betala för ett hotell, är en RV kommer att kosta mer att driva än en bil skulle. Du kommer också att behöva betala för att parkera din RV över natten, på de flesta ställen.
5

Väg-och nackdelar med att köpa en ny eller begagnad RV. Provkör en RV innan du köper den. Se om återförsäljaren säljer allt allt till ett fast pris eller om du kan pruta till ett lägre pris.
6

Sätt upp en betalningsplan som är rätt för dig nu, liksom år från nu . Husvagnar är mycket som hus, i det att de ofta verkar lätt att köpa just nu, men blir svårare att betala för senare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116990.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.