Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur Hyr en 5: e hjul bogsera fordon

Hyra en 5: e hjul bogsera fordon kräver kunskap, tid och uthållighet. Enligt Trailer Life Bogsering Guide, "Det viktigaste att komma ihåg när man köper en lastbil för att dra en 5th Wheel är att dragkapacitet av trucken måste överstiga GVWR av din 5th Wheel av säkerhetsskäl." Detta gäller lastbil hyror samt inköp. Det är en utmaning att hitta en plats där man kan hyra en lämplig bogsera fordon att köra, och tillgänglighet varierar beroende på geografiskt läge. Ett alternativ kan vara att hyra en chaufför och lastbil antingen privat eller från ett företag som specialiserat sig på RV dragande. Saker du behöver
trailerns landade Vehicle Weight (UVW) katalog Trailer s Gross Vehicle Weight (GVWR) katalog listor över lokala RV återförsäljare, kommersiella lastbilsföretag hyra och RV dragande företag
Visa mer Instruktioner
Know Your Trailer
1

Leta släpets Olastad Vehicle Weight. Detta är normalt på en dekal i ett skåp.
2

Bestäm vagnens Gross Vehicle Weight. Detta bör vara på samma klistermärke. Detta nummer kommer att vara vikt för släpfordon med fulla propan tankar och en full färskvattentank.
3

Beräkna släpets nyttolast genom att subtrahera den obelastade Vehicle Weight från Gross Vehicle Weight. Detta är den mängd gods som kan transporteras.
Forskning lastbilar
4

Hitta bogsera betyg av lastbilar. Trailer Life Magazine publicerar årligen en omfattande lastbil bogsering guide.
5

Identifiera modeller vars bogsera gränser överstiger GVWR av trailern.
6

Gör en lista över lämpliga dragfordon .
7

Skriv ner alla andra krav för lastbil (trailer dragande "paket", 5th wheel hitch, speglar trailer).
Hitta ett dragfordon

8

Prata med lokala RV återförsäljare. De kan hyra ett dragfordon, eller hänvisa dig till någon som kommer att göra det.
9

Kontakt lastbil uthyrningsföretag. Även om de inte är specialiserade på RV dragande, de kan ha en enhet som du kan hyra. Kontrollera att alla rekommenderade lastbilen har kapacitet att dra släpet och inte förlita sig på uthyrning säljare veta denna information.
10

Kolla på nätet för företag som är specialiserade på RV dragande. De kommer att kunna ge ett lämpligt fordon. (Se Resurser.)
11

Annonsera på nätet eller i tryck om du inte hittar det du letar efter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/rvs/116963.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.